Luna Plină în Gemeni are loc în data de 12 decembrie la ora 07:12

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Luna Plină in Gemeni are loc pe 12 decembrie la ora 07:12


Cu ascendent în Săgetător și activând axa relaţiilor, Luna Plină în Gemeni marchează un moment revelator în ce priveşte modul în care ne construim sau dizolvăm relaţiile, maniera în care comunicăm, cum folosim cuvântul şi ce creează în realitatea noastră. Acum devine evident ce am semănat în interacţiunile cu ceilalţi/lelalte, ce a rezultat, ce am dezvoltat sau, dimpotrivă, ce am deteriorat.

Poate fi şi un semnal că avem nevoie de o filozofie de viaţă mai aerisită, progresistă, de convingeri care să ne aducă mai multă uşurinţă în viaţă. E un moment de răscruce, o ocazie de a ne detașa de un trecut apăsător, în care subiectul central a fost greutatea. Un moment de tranziție la un alt mod de a vedea şi a gândi despre noi și despre ceilalți. Iar cheia este acceptarea, înţelepciunea, echilibrul.






Avem ocazia să creăm un alt model relațional, care să fie funcţional cu adevărat, mai ales acolo unde constatăm că ceea ce am testat și construit până acum nu prea funcționează. Pe această linie de analiză, putem lua în calcul și posibilitatea apariției unor dezamăgiri în aceste zile, acestea nefiind altceva decât o oportunitate de a recunoaște un adevăr demult știut despre acele relații demult șubrezite sau neautentice şi de a crea ceva diferit și mai potrivit.

Viitorul nu e ceva ce vine. Nu e ceva ce să aștepți. Acest moment astral și acest context energetic ne amintesc ca noi creăm totul în fiecare clipă. Prin alegere. Alegem ce spunem, alegem ce hrănim cu energie, alegem cum și unde ne îndreptăm atenția, ce acțiuni luăm, ce atitudine avem, cu cine ne însoțim și cum... E o alegere, dacă să credem sau nu ceva, dacă să judecăm pe cineva sau nu, dacă să îmbrățișăm o anumită filozofie sau nu. Noi alegem. Absolut totul.






Apoi, părerile pe care le emitem... E important acum să ne întrebăm de ce le emitem, de ce simțim nevoia să ne facem auziți și mai ales ce creăm cu ceea ce spunem și exprimăm. E momentul să înțelegem că e mult mai ușor să fim deștepți pentru ochii lumii și pentru un minut de satisfacție, dar nu știu de ce parcă e mult mai rară alegerea cuiva de a fi deștept pentru el însuşi. Scrijelim pereții timpanelor (retinei) altora cu părerile noastre și am vrea să fim aprobați și validați, dar rareori avem o părere/alegere demnă de luat în seamă pentru noi înșine. O părere pe care să o expunem doar în fața consiliului ființei interioare, în mod tăcut, discret și elegant şi să o validăm fără drept de apel, urmând ca apoi să ne raportăm la ea ca la o lege, în mod nenegociabil.

Această Lună Plină e un astfel de moment de contemplare şi de înțelegere pentru cine vrea să înţeleagă mai mult. Este un examen pe care-l dăm în fața conștiinței noastre. Un apel de schimbare a viziunii și a percepției. De schimbare a unghiului din care privim propria curte, dar și țara și întreaga planetă. De înţelegere a faptului că fiecare creează o lume a sa şi toți creăm o lume mai mare. Aceste micro-lumi se întâlnesc pe frecvențe comune și cumva toţi și toate sunt în interconexiune. Acum, pe final de an, e o perioadă de încheiat capitole lungi, de clarificări, înţelegeri şi simplificări.






Se spune că suntem ceea ce gândim. Luna Plină în Gemeni, evident, despre asta vorbește. Și e un semnal de alarmă care ne face atenţi la cum creăm lucrurile și realitatea prin ceea ce asimilăm, propovăduim, învăţăm... prin credinţele noastre. De altfel, multe revelații vor avea cei/le atenți/te. Multe mesaje extraordinare. Vor fi momente de iluminare, înțelegeri uimitoare şi unii/ele vor face un salt în starea de spirit și în percepția despre viață. Vor crea magie, vor fi magie cei/le care aleg.

Și da, vor fi și finaluri, acolo unde există incă multă toxicitate, unde oamenii nu mai vor de fapt să fie împreună sau nu-și mai doresc anumite experiențe. Altfel spus, acum nu e finalul propriu-zis, ci e recunoașterea faptului că finalul e acolo demult. Oricum ar fi, e eliberator, creator, transformator de realitate în sens benefic! Și iluminator! Magic. Fie primit!





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS