Nodul Binelui se află în Rac: efectele benefice ale Lunii asupra zodiilor

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Nodul Binelui se află în Rac: efectele benefice ale Lunii asupra zodiilor


Mișcarea aparentă a Soarelui prin constelațiile zodiacale poartă numele de ecliptică, iar punctele în care Luna intersectează ecliptica sunt așa-numitele Noduri Lunare. Influența lor asupra semnelor zodiacale este cunoscută din vechime, așa cum se știe că există două noduri: Nodul Nord, numit și Adevăratul Nod sau Nodul Binelui, și Nodul Sud.

În trecut, erau considerate, în mod simbolic, drept capul și coada unui dragon celest, iar efectele lor în cadrul astrogramei sunt foarte importante. Nodul Binelui este, de fapt, Nodul Nord lunar, care se va afla în constelația Racului pe parcursul întregii luni decembrie.

Nodul Nord este legat de potențialitățile noastre, de tot ceea ce trebuie să scoatem la suprafață pentru a ne atinge starea de împlinire. Atunci când Nodul Binelui se află în constelația Racului, care are ca astru guvernator chiar Luna, șansele noastre de a ne folosi resursele profunde cresc, iar talentele și înzestrările noastre ies la suprafață.


Berbec:

Talentul tău oratoric este pus în valoare în cadrul unor conferințe, discursuri sau când vrei să convingi anumite persoane că ai toate atuurile pentru a ocupa o anumită poziție. Pui pasiune în tot ceea ce faci și este imposibil să treci nebăgat/ă în seamă. Vei obține beneficii pe multiple planuri, atât în carieră, cât și în dragoste, dacă vei folosi mai des darul vorbirii cu care ești înzestrat/ă.


Taur:

Nu credeai că răbdarea este punctul tău forte, dar Nodul Binelui îți scoate în evidență această calitate. Vei dovedi că ai puterea să aștepți, chiar dacă anumite visuri vor fi amânate. În schimb, vei obține aprecierea oamenilor, care se vor baza pe tine ca pe un/o adevărat/ă lider/ă. Vei avansa în ierarhie, iar acest lucru îți va aduce mulțumire de sine, cu efecte pozitive în toate ariile vieții tale.


Gemeni:

Este nevoie de inteligența și creativitatea ta în cadrul unui proiect important și vei primi o recompensă substanțială pentru contribuția ta valoroasă. Va fi o perioadă de lucru intens și documentare pentru tine, care va continua și în anul următor, dar eforturile tale vor da roade excelente. Este posibil să primești un premiu sau o recunoaștere publică ori vei avea parte de aprecierea colegilor/elor și șefilor/elor și de admirația persoanelor la care ții.


Rac:

Nodul Binelui Lunar se află în zodia ta, așa că potențialul tău de a relaționa cu ceilalți/lelalte înflorește. Vei încheia noi parteneriate și legături profitabile pentru tine, noi relații de prietenie care te vor ajuta să ai un traseu ascendent pe plan social. Dar, mai mult decât atât, deschiderea ta către relațiile romantice este maximă. Ai farmec în tot ceea ce faci, împrăștii lumină în jurul tău, iar magnetismul tău atrage mulți/te potențiali/e parteneri/e, printre care îți poți găsi jumătatea perfectă.


Leu:

Influența Nodului Nord Lunar este benefică pentru tine, întrucât îți permite să scoți la suprafață acele laturi pe care le exersezi mai rar: partea plină de compasiune și latura ta caritabilă. Chiar dacă nu ai realizat acest lucru până acum, acestea sunt dimensiuni care te completează, care contrabalansează tendința ta de afirmare și de a te afla în centrul atenției. Vei simți mai multă bucurie decât oricând lucrând în folosul altora și vei înțelege un lucru foarte profund: fericirea personală depinde atât de realizările proprii, cât și de binele pe care îl aduci în viața celorlalți/te.


Fecioară:

Ceea ce Nodul Binelui îți aduce ție, în mod special, este spontaneitatea, care îți poate schimba cu adevărat viața. De multe ori ești prins/ă în rigoarea propriilor standarde și alegi să stai pe margine, de teamă că nu te vei ridica la înălțimea așteptărilor tale și ale celorlalți/te. De data aceasta, te vei arunca în deplinătatea trăirii, vei gusta din plin dragostea și bucuria, aventura și buna dispoziție. Așteaptă-te la importante transformări benefice în această lună, al căror ecou se va extinde și pe parcursul anului ce vine.


Balanţă:

Ai nevoie de o perioadă de pace, de timp petrecut cu tine însuți/ăți și de redobândirea încrederii în forțele proprii. Acestea sunt darurile pe care ți le va face Nodul Binelui, cele mai potrivite pentru încheierea unui an cu destule frământări pentru tine. Dacă vei face un bilanț al tuturor lucrurilor pe care le-ai trăit în anul ce se încheie, vei constata că ai de ce să te simți mândru/ă și împlinit/ă. Chiar dacă suferința nu a lipsit din viața ta, Nodul Adevărat aflat în constelația Racului îți aduce alinare și vindecare. Vei redescoperi savoarea sărbătorilor, alături de o persoană care îți va demonstra clipă de clipă ce ființă minunată ești.


Scorpion:

După ce te-ai găsit prins/ă în lanțul datoriilor, al ambițiilor proprii și al luptelor de putere, va fi un adevărat balsam pentru suflet să regăsești dragostea și căldura celor apropiați/te, bucuriile simple ale sărbătorilor și forța lucrurilor ce contează cu adevărat pentru tine. Vei pune o pauză în agitația vieții tale profesionale și te vei detașa pentru o vreme, ceea ce este absolut necesar ca să-ți reîncarci bateriile și să te purifici de toate energiile negative pe care le-ai simțit în ultima perioadă. Beneficul Nod Lunar te va ajuta să stai departe de provocări și tentații, conectându-te cu persoanele care îți umplu rezervoarele de energie ale sufletului.


Săgetător:

Nodul Binelui în Rac îți aduce o nouă perspectivă asupra lumii și a întâmplărilor, care îți apar ca niște adevărate semne ale destinului sau lecții pe calea evoluției tale. Înveți să fii mai tolerant/ă, mai atent/ă la cei/le din jurul tău și mai prezent/ă în viața celor dragi, lucruri pe care nu le-ai mai făcut de ceva vreme. Te-ai concentrat destul de mult asupra unor scopuri profesionale, astfel încât ai uitat că adevărata bucurie vine din relațiile cu cei/le apropiați. Este vremea să repari anumite relații și să dăruiești mai mult din sufletul tău persoanelor care contează.


Capricorn:

Eliberarea de trecut este una dintre obsesiile tale, iar influențele benefice ale Lunii te ajută să închei anul împlinindu-ți anumite dorințe în această direcție. Te vei împăca cu o persoană cu care ai fost multă vreme în conflict, îți vei recunoaște vina și îți vei cere iertare ori vei regăsi o fostă iubire, la care nu ai putut să renunți. Toate acestea vor fi modalități prin care vei vindeca răni din trecut, vei închide porți care lăsau să pătrundă tristețea în viața ta. Nodul Binelui este un nod al iertării și reconcilierii cu cei/le pe care i-ai/le-ai făcut să sufere sau cu cei/le care ți-au provocat durere.


Vărsător:

Nodul Binelui în Rac te ajută să-ți arăți chipul autentic, fără teama că vei fi respins/ă sau judecat/ă. Nu mai vrei să-ți ții mereu emoțiile în frâu, să te controlezi, pentru a nu te arăta slab/ă sau pentru a-i/le proteja pe ceilalți/lelalte. O descărcare a stărilor noastre negative este absolut necesară uneori, pentru a ne simți purificați/te și gata s-o luăm de la capăt. În plus, când vei da jos toate măștile, vei putea descoperi cine îți este cu adevărat alături și cine te iubește, indiferent de manifestările tale explozive sau lipsite de tact.


Peşti:

Ți-este teamă de singurătate, mai mult decât de orice alt lucru, dar Nodul Binelui te va ajuta să descoperi beneficiile timpului petrecut doar cu tine, ale momentelor de reculegere și de reconectare cu energiile tale profunde. Vei câștiga curajul de a te detașa atunci când ești rănit/ă și de a-ți da timp să te vindeci, fără să te agăți mereu de cineva, de teama de a nu fi părăsit/ă. Nodul Binelui te așază pe calea conectării cu tine însuți/ăți, astfel încât vei deveni mai conștient/ă de resursele tale spirituale, din sfera dezvoltării personale.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS