Detaliul care îl poate alunga de lângă tine pe omul drag sufletului tău

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Detaliul care îl poate alunga de lângă tine pe omul drag sufletului tău


Berbec:

Îţi place să te simţi lideră în relaţie şi ai un mod mult prea direct, chiar brutal de a te impune. Un bărbat apreciază o femeie hotărâtă, cu condiţia să nu fie tot timpul dominat, contrazis, corectat. Menajează-l, flatează-i egoul şi fii mai puţin competitivă în relaţia cu el. Lasă-l, câteodată măcar, să câştige!


Taur:

Eşti mândră de încăpăţânarea ta, ai sentimentul că astfel transmiţi că ştii exact ce vrei. Numai că niciunui iubit nu-i place să insiste la infinit sau să încerce necontenit să te convingă de lucrurile în care crede sau pe care şi le doreşte. La început poate fi amuzant acest joc al rezistenţei. Dar numai la început.


Gemeni:

Se ştie cât de vorbăreţi sunt Gemenii, iar ca femeie, momentele de tăcere îţi sunt total străine. Acest obicei al discuţiilor fără sfârşit despre orice poate deveni obositor pentru partenerul de cuplu, care nu mai apucă să spună o vorbă sau să-şi audă propriile gânduri în prezenţa ta. Lasă-l să se şi relaxeze!






Rac:

Când se simt răniţi, ceea ce se întâmplă des, Racii scot din buzunar arma lor imbatabilă: şantajul. Dacă îl faci tot timpul pe iubitul tău să se simtă vinovat pentru lucrurile pe care le-a făcut (sau nu le-a făcut), gândeşte-te bine la starea pe care i-o transmiţi plângând şi criticând. Sigur nu e una pe care să şi-o dorească pe termen lung.


Leu:

Adevărul e că, la pachet cu încrederea pe care o ai în tine, vine o doză zdravănă de egoism. Şi nu este o plăcere să ai alături pe cineva care-ţi solicită atenţia, admiraţia şi laudele în fiecare clipă. Este nevoie să-l laşi, măcar uneori şi pe omul drag să se simtă centrul Universului tău, nu doar invers!


Fecioară:

Prea multă rigoare ucide pasiunea lent. În dragoste e bine să-l laşi pe celălalt să se manifeste liber şi să-l ajuţi să se simtă apreciat pentru felul lui natural de-a fi şi de-a face lucrurile, fără să consideri că numai tu ai dreptate. Dacă mereu îl cerţi şi cicăleşti, se va sătura să fie pus la colţ şi obligat să fie altfel decât simte.






Balanţă:

Feminitatea ta îl cucereşte, iar faptul că vrei să faceţi totul împreună, mai ales la început de relaţie, îl flatează. Însă nu trebuie să-l implici în toate deciziile tale, de parcă aţi fi una şi aceeaşi persoană. Poate deveni supărător să se vadă în situaţia de a face numai el alegeri în relaţie, pentru că tu eziţi să-ţi asumi responsabilitatea.


Scorpion:

Aluziile subtile sau directe pe care le faci încercând să-ţi elimini adversarul când eşti cuprinsă de suspiciuni, posesivitate şi gelozie nu sunt deloc plăcute. Eşti în stare să găseşti un cusur oricui. Iar dacă e vorba de prietenii, colegii sau rudele lui, cu siguranţă remarcile răutăcioase nu-i vor pica bine.


Săgetător:

Dorinţa ta permanentă de varietate şi ritmul alert în care acţionezi poate face dificil pentru partenerul tău să ţină pasul cu tine. Se poate simţi depăşit de situaţie şi pus mereu în faţa faptului împlinit. Gândul că tu poţi schimba toate planurile într-o clipă fără ca măcar să-l anunţi îl face să se simtă nesigur şi neimportant.






Capricorn:

Să fii responsabilă este un lucru bun, însă tu eşti de multe ori de-a dreptul obsedată de muncă şi mult prea retrasă în activităţi practice, dar plictisitoare. Îţi laşi prea puţin timp pentru lucrurile benefice unei relaţii, pentru clipe de răgaz şi relaxare în doi. Învaţă să te simţi bine şi să nu mai calculezi absolut totul la linie.


Vărsător:

Tot timpul ai o preocupare nouă, eşti activă şi imprevizibilă. Un bărbat care-şi doreşte stabilitate şi confort de la o relaţie va avea parte de prea multe surprize din partea ta, simţindu-se de-a dreptul bulversat de ritmul tău de a face lucrurile. Iar dorinţa ta de libertate este de multe ori (mult prea) ostentativă.


Peşti:

Misterioasă şi secretoasă, pari uneori desprinsă de realitate şi pierdută în universul tău plin de norişori nu întotdeauna roz. Ţi-e greu să-ţi ţii în ordine trăirile şi nu-i laşi omului nicio şansă de a afla ce gândeşti şi ce simţi. În loc să te autocompătimeşti, foloseşte-ţi farmecul şi creativitatea pentru a spune ce-ţi doreşti şi a găsi împreună rezolvări.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS