Cum îţi revii după o despărţire în funcţie de zodie

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Cum îţi revii după o despărţire în funcţie de zodie


Berbec, Leu, Săgetător:

Ia-ţi abonament la sală – în loc să-ţi consumi energia plângând şi uitându-te la pozele voastre, găseşte-ţi o preocupare care să te motiveze şi să-ţi dea încredere în tine. Este un moment excelent să devii dependent/ă de mişcare, să transformi sportul în pasiune.

Dă startul la călătorii
– nimic nu te poate deconecta mai uşor decât o ieşire în alt colţ de ţară sau de lume. Ia-ţi cel/a mai bun/ă prieten/ă şi vizitează Parisul, pieţele de Crăciun dintr-un oraş magic, o plajă exotică unde vrei demult să ajungi. Poţi face toate astea şi fără să-ţi fie un/o iubit/ă alături.

Ia în calcul o nouă pasiune – nu contează din ce domeniu, atât timp cât te atrage şi te ţine ocupat/ă. Te poţi apuca de echitaţie, te poţi înscrie la şcoala de şoferi sau poţi lua cursuri de înot. Cert este că ai nevoie de ceva care să-ţi umple viaţa şi timpul într-un mod motivant.






Taur, Fecioară, Capricorn:

Cumpără-ţi ceva scump – e momentul să fii egoist/ă şi să te premiezi. Te poţi consola cu un obiect pe care ţi-l doreşti de mult şi de care să te simţi mândru/ă că îl ai. Un telefon nou, un tablou de colecţie, poate. Sau măcar cu o sticlă de băutură fină ori cu vreo altă delicatesă. Îţi vor ridica moralul!

Schimbă-ţi locul de muncă - când treci printr-o experienţă dureroasă, ai tendinţa să rămâi raţional/ă şi cu picioarele pe pământ, datorită zodiei tale. Unul din scopurile principale va fi să să-ţi pui viaţa în ordine şi să demonstrezi că te descurci excelent singur/ă. Poţi face o mişcare îndrăzneaţă şi să te reorientezi profesional, într-o direcţie pe care ţi-o doreşti, dar n-ai avut curaj s-o încerci înainte.

Vezi toate filmele – pentru zodiile de pământ foarte important este confortul, iar după o despărţire ai nevoie de multă linişte şi relaxare. Uită-te la toate serialele şi filmele pe care le-ai ratat în ultima vreme. Cu un pahar de vin şi o pungă de popcorn în mână uiţi de orice grijă.






Gemeni, Balanţă, Vărsător:

Schimbă-ţi imaginea – ştii cum se spune, că o femeie care-şi schimbă tunsoarea e pe punctul de a-şi schimba viaţa? Tunde-te, fă-ţi părul creţ sau roşcat ori, dacă îţi place mult părul tău aşa cum e, schimbă-ţi stilul vestimentar sau colecţia de pantofi.

Citeşte tot ce-ţi pică în mână – pentru semnele de aer este foarte important să afle păreri şi idei noi, care să le stimuleze imaginaţia. Să te pierzi în paginile unei cărţi bune de psihologie sau dezvoltare personală te ajută să te remontezi şi să depăşeşti trauma emoţională mai uşor.

Treci la dietă - pentru a evita riscul de a cădea pradă mâncatului emoţional, despărţirea e un moment bun să procedezi fix invers: dă startul unei diete. Cu cât schimbarea ta fizică va fi mai evidentă, imaginează-ţi doar reacţia fostului/ei când te va vedea... transformat/ă. Plus că vei face un mare bine corpului tău şi stimei de sine!






Rac, Scorpion, Peşti:

Petrece timp cu cei/le dragi – suferinţa unei despărţiri te afectează profund, pentru că, sub influenţa zodiei, te ataşezi cu tot sufletul de oameni. La fel cum tu cauţi să înţelegi emoţiile tuturor, când treci printr-un moment greu nu te preface că e totul bine. Cei/le dragi te pot ajuta să depăşeşti mai uşor momentele grele.

Apucă-te serios de de yoga – pentru zodiile de apă este foarte important să-şi găsească pacea interioară şi să reuşească să-şi înţeleagă propriile sentimente şi temeri. Prin meditaţie vei învăţa să înăbuşi sentimentele de vină, de frustrare, de abandon şi, bonus, să fii în formă şi fizic, nu doar spiritual.

Ia-ţi un animal de companie – cu riscul de depresie atunci când te desparţi de cineva pe care îl/o adorai nu este de glumit în cazul zodiilor de apă. Ca să te înveseleşti puţin, îţi prinde bine să ajuţi pe cineva şi mai necăjit/ă decât tine. Implică-te în acţiuni de voluntariat sau adoptă un căţel, un pisoi – vei uita de orice altceva în perioada de acomodare cu noul/a venit/ă.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS