Cele mai bune mame din zodiac

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Cele mai bune mame din zodiac


Peşti:

Mama născută în zodia Peşti ştie să încurajeze creativitatea la copil, dar şi să îi insufle dragostea pentru simţul estetic. Ea este sensibilă, creativă şi îl învăţă pe cel/a mic/ă să-i trateze cu bunătate pe cei/le din jur şi să dea dovadă de compasiune atunci când este nevoie.


Gemeni:

Mama Gemeni are abilitatea de a discuta orice cu copilul ei – de multe ori chiar are devreme conversaţia despre viaţa intimă. Ea mai este cunoscută pentru faptul că obişnuieşte să nu aibe secrete faţă de el/a. Copilul, la rândul lui, este comunicativ şi conştient de lucrurile din jur încă de la vârste mici.


Taur:

Mama din zodia Taur este recunoscută pentru răbdarea pe care o are. Are tendinţa de multe ori să fie încăpăţânată, iar acest lucru poate duce la apariţia problemelor atunci când copilul ajunge la adolescenţă. Ea îşi creşte copilul astfel încât el/a să iubească natura şi să aprecieze lucrurile frumoase.






Rac:

Mama din zodia Rac este protectivă şi acordă o mare atenţie îngrijirii copilului. Ea este mereu lângă acesta/asta, îl/o ascultă şi face totul ca el/a să se simtă bine. Îşi doreşte ca locuinţa să fie un loc plin de iubire, un loc unde copilul să se simtă în largul lui.


Fecioară:

Mama din zodia Fecioară este capabilă să repare orice lucru defect, indiferent că este vorba de o jucărie sau de sentimentele unei persoane. Are de cele mai multe ori aşteptări mari de la micuţul/a ei, tinde să fie critică, dar îl/o iubeşte până la cer şi înapoi.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS