Ce copil ai, în funcţie de zodia în care s-a născut

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Ce copil ai, în funcţie de zodia în care s-a născut


Berbec:

Copilul Berbec s-a născut pentru a nu urma nicio stea decât pe a sa. El este numărul unu şi se va strădui să rămână aşa. Puteţi să îi spuneţi ce să facă, să îl linguşiţi, să îl manipulaţi, să ridicaţi vocea la el sau să îl rugaţi frumos însă chiar dacă are vârsta de o lună sau 60 de ani, copilul Berbec va face exact ce va dori şi când va dori.


Taur:

Taurul este ca liniştea ce se lasă după furtuna zodiei Berbecului. Este un semn de pământ şi e calm, constant, solid şi răbdător. Vei fi uimit de seninătatea copilului tău, asta până când izbucneşte şi atunci vei fi uimit de puterea deplină a acestei mici fiinţe. Ca în cazul vulcanilor şi al cutremurelor, izbucnirile nu sunt frecvente, dar când se întâmplă sunt memorabile. Copilul Taur nu este pus pe grabă. De fapt, poate fi chiar lent, iar tu ca părinte trebuie să îţi ajustezi programul după ritmul său. Nu planifica prea multe activităţi într-o singură zi şi nu te aştepta ca cel mic să facă tot ce ţi-ai propus tu să facă; acest lucru nu se va întâmpla.


Gemeni:

Pentru copilul Gemeni, varietatea este frumuseţea vieţii. El este rapid şi prezent pretutindeni. Provocarea principală va fi să înveţi să ţii pasul cu el. Copilul tău din Gemeni se va uita la tine cu ochi mari şi veseli, cu o însufleţire mai mare decât a celorlalţi copii, făcându-te să râzi în timp ce el îţi arată clar că se întâmplă multe în capul său dulce.






Rac:

Copilul Rac este dulce, sensibil, precaut şi retras. El operează în lumea reală a emoţiilor şi sentimentelor. Dacă nu are chef să fie sociabil şi prietenos, nu va fi. Racii nu reacţionează bine la lucruri sau persoane noi. Ei au nevoie de timp pentru a se putea adapta. Odată ce s-au maturizat, ei pot fi la fel de sociabili, amuzanţi şi spirituali ca oricine, însă nu trebuie să-i grăbiţi.


Leu:

Micul rege Leu este asemenea Soarelui; el emană din belşug căldură, bucurie şi poftă de viaţă, aşteptându-se să fie centrul sistemului solar. Va dori să fie conducătorul, pentru că puterea este un dar înnăscut pentru această zodie regală. Copilul Leu este menit să fie vedetă, el trebuie să strălucească şi să prindă aripi. Generozitatea, căldura, loialitatea sunt doar câteva din calităţile strălucitoare ale copilului tău Leu. Copiii Leu sunt entuziaşti şi afectuoşi şi ei experimentează din plin viaţa cu toată inima lor mare şi largă.


Fecioară:

Ca părinte al unui copil Fecioară, ai o sarcină dificilă de îndeplinit. Cu toate acestea, eforturile tale pot crea un geniu care are capacitatea de a excela în orice domeniu în care îşi implică intelectul demn de luat în seamă şi abilitatea practică dezvoltată.






Balanţă:

Balanţa este zodia relaţiilor. Nativii caută permanent echilibrul în cealaltă persoană şi lucrează cel mai bine în echipe sau parteneriate. Încă de mic, copilul Balanţă este sensibil şi în acord cu ce îşi doresc familia şi prietenii de joacă. Este vesel, prietenos şi are o metodă proprie de a scoate la lumină tot ce au ceilalţi mai bun în ei. Ori de câte ori va fi o stare de tensiune în casă, copilul tău va avea tendinţa să facă pe pacifistul.


Scorpion:

Vorba cunoscută „Apele liniştite sunt adânci” descriu perfect copilul tău născut în zodia Scorpionului. Deşi pare calm, se întâmplă multe dincolo de aparenţa pe care copilul Scorpion o lasă. Ca părinte al său, poate nu vei învăţa niciodată ce îl face pe copilul tău Scorpion să vibreze cu adevărat pentru că aceşti copii rar scot totul la iveală din ei.


Săgetător:

Fiul sau fiica ta Săgetător este o fiinţă aventurieră înnăscută. Pentru copiii Săgetător, viaţa înseamnă o sumă de experienţe. Ei vor să iasă în lume şi să adune din ea maximum cu putinţă. Dacă bebeluşul Săgetător intră în tot felul de încurcături înainte să înveţe să meargă, să nu fiţi surprinşi! Copiilor Săgetători le place să exploreze cu mult peste limitele impuse lor de către părinţi.






Capricorn:

Acest copil are un plan încă din prima zi a vieţii sale şi cu siguranţă se va strădui să se ţină de acesta. Vorbind serios, este tipul copilului disciplinat, metodic, foarte organizat.


Vărsător:

Copilul Vărsător are o atracţie naturală faţă de gândire şi logică. Gândirea sa este clară, perceptivă şi raţională, combinând logica cu intuiţia. Procesul său de gândire este atât de rapid încât uneori îţi dă impresia că sare la concluzii iar ideile îi apar ca nişte săgeţi de lumină.


Peşti:

Copilul Peşti este deosebit de sensibil, intuitiv şi afectuos. Aceşti copii preferă să trăiască într-o lume de fantezie, fără program şi rutine. Mănâncă doar atunci când le e foame, însă alimentaţia lor necesită disciplină. Dorm doar când le e somn, se joacă şi finalizează lucrurile doar când sunt inspiraţi să o facă. Atitudinea Peştilor este cuminte, însă rutinele de masă, somn şi joacă se schimbă zilnic. Singurul mod în care îi poţi învăţa să fie disciplinaţi este cu multă, multă dragoste. Sunt deosebit de emotivi şi romantici şi îşi schimbă atitudinea când simt că şi-au supărat părinţii prin comportamentul pe care l-au adoptat.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS