Care sunt zodiile feminine irezistibile

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Care sunt zodiile feminine irezistibile


1. Femeia Săgetător. Femeia Săgetător este printre cele mai irezistibile. Știu să iubească până la capăt, dar și să trădeze. Se dedică trup și suflet partenerului de viață și știe cum să-i mențină fiorii iubirii. Lângă ea, niciun bărbat nu se poate plictisi: e copilăroasă, dar și sexy. Știe să depindă de un bărbat când vrea atenție, dar să fie și independentă în gândire și decizii.


2. Femeia Pești. Femeia Pești este este o doamnă în adevăratul sens al cuvântului. Este mereu admirată de celelalte femei și orice bărbat strălucește când o are alături. Știe să se descurce în orice situație, să iasă mereu învingătoare, să conducă, să fie femeia fatală.






3. Femeia Capricorn. Femeia Capricorn este ancorată în realitate, este ca o busolă în viața unui bărbat, ca un ghid către fericire și bunăstare. Femeia Capricorn tinde către împlinire pe toate planurile, de aceea, orice bărbat ar trebui să se simtă norocos dacă o cucerește.


4. Femeia Balanță. Femeia Balanță este frumoasă, elegantă, sclipitoare, mereu aranjată de parcă e tot timpul în centrul atenției. Calmitatea și răbdarea sunt punctele lor forte și rar vor fi înşelate. Totuși, urăsc bărbații geloși și nu vor accepta compania acestora pe termen lung.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS