5 zodii de femei care iubesc prea mult

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
5 zodii de femei care iubesc prea mult


5 zodii iubesc prea mult, iar dedicarea de care dau dovadă în relație le poate aduce și multă suferință totodată. Se spune că suferința este proporțională cu capacitatea unui om de a iubi, iar în cazul nativelor de mai jos acest lucru se adeverește de-a lungul vieții. Printre cele 5 native se numără Racul.


Rac. Racii dau totul și ceva mai mult în dragoste, motiv pentru care au mult de pătimit. Sunt printre cei mai fideli nativi ai zodiacului. Se preocupă mereu de partenerul de viață și sunt acolo tot timpul atunci când persoana iubită are nevoie de ei.


Vărsător. Și Vărsătorii sunt tare pătimași când vine vorba despre iubire. Deși par superficiali și aventurieri, în sufletul lor suferă mult atunci când sentimentele nu sunt reciproce. Știu să își ascundă foarte bine tristețea și trec greu peste o decepție în dragoste.


Pești. Peștii sunt printre cei mai dramatici când vine vorba despre eșec în iubire. Pot iubi atât de mult încât la un moment dat dragostea lor se poate confunda cu obsesia. Au nevoie în permanență de atenție și afecțiune.


Capricorn. Deși nu le place să își arate afecțiunea, Capricornii se numără printre nativii care iubesc din toată inima. Sunt duri, aparent nepăsători, însă dacă e nevoie de ei, sunt săritori. Capricornii țin foarte mult la spațiu în relația lor, așa că le vor asigura partenerului de viață libertatea de care are nevoie.Berbec. Aidoma Capricornilor, Berbecilor nu le place absolut deloc să își arate sentimentele și asta pentru că sunt de părere că astfel își expun slăbiciunile, iar ceilalți pot profita de ei. Sunt încăpățânați, însă iartă infidelitățile din prea multă iubire.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS