4 zodii care iubesc misterios, în secret!

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
4 zodii care iubesc misterios, în secret!


Rac. Se spune despre Rac că e cea mai sensibilă și mai timidă zodie și se pare că așa și este! Semnul de apă trăiește emoții intense, poate covârșitoare pentru orice alt nativ mai puțin obișnuit cu tumultul sufletesc, dar rareori le scoate la iveală. Racul se teme să iubească cu patimă zgomotoasă nu pentru că nu ar fi capabil, ci pentru că a aflat, din experiență, că puțini sunt capabili să îi reflecte sentimentele. A fost rănit de atâtea ori, încât se codește să își mai dăruiască inima și preferă să iubească în tăcere, pierzând de multe ori șansa unor relații minunate!


Fecioară. Atunci când o vezi cum excelează pe plan profesional, cât de hotărâtă și critică e, nici nu ți-ai imagina că Fecioara ascunde de fapt un suflet delicat și sensibil. Nu îi e deloc teamă să se arunce în vâltoarea vieții și să lupte pentru ceea ce își dorește, mai puțin când e vorba de dragoste, atunci când îmbracă haina timidității. Din aceste motive și Fecioara se numără printre semnele care își trăiesc dragostea în secret. E rezervată și precaută și va trebui ca cel ales să dea dovadă de foarte multe calități pentru a o determina să îți manifeste sentimentele. Dimpotrivă, dacă oferă cel mai mic semn de superficialitate sau de caracter pe care Fecioara nu se poate baza, nu va afla niciodată ce admiratoare înfocată are!


Pești. Fratele de apă al Racului nu putea lipsi de pe lista semnelor care își trăiesc dragostea în tăcere! Visătoare și plină de imaginație, femeia din zodia Pești este mai puțin timidă decât cele de mai sus și nu se codește să preia frâiele în dragoste sau să fie mai îndrăzneață decât ai crede, dar adoră, în același timp, să iubească în secret. Problema pentru ea este că nu va reuși niciodată să trăiască o poveste de dragoste la fel de pasională și arzătoare precum cea din fantezia ei. E conștientă de minusurile relațiilor reale așa că, de multe ori, când e mai îndrăgostită, preferă să admire de la depărtare decât să mărturisească ceea ce simte.


Capricorn. Așa cum putem observa, emoționalele semne de apă și loialele zodii de pământ sunt înclinate mai degrabă să își țină ascunse iubirile. Capricornul imită în multe privințe comportamentul Fecioarei: e ambițios și tenace în viața profesională, dar își pierde de cele mai multe ori curajul în cea personală. Mai ales atunci când e vorba să preia inițiativa în iubire, preferă să fugă, însoțit doar de propria dragoste. Un alt inconvenient care stă în calea manifestării sentimentelor de iubire resimțite de Capricorn este reprezentat de lipsa lui de încredere în oameni. Nu e vorba neapărat că a fost dezamăgit, cel puțin nu de la fel de multe ori ca un Rac sau ca un Pește, cât de faptul că s-a născut cu o doză sănătoasă de reticență (în concepția sa). E sigur, de cele mai multe ori, că persoana de care s-a îndrăgostit nu va ști să aibă grijă de inima sa, așa că preferă să sufere în tăcere.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS