Zodiile care nu îşi asumă niciodată responsabilitatea într-o relaţie

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiile care nu îşi asumă niciodată responsabilitatea într-o relaţie


Vărsător. Dacă, dintr-o dată, relaţia Vărsătorului este pusă la încercare, este numai şi numai din vina celuilalt. Crede că e vina oricui altcuiva, numai a lui/ei nu. Iar atunci când partenerul/a îl/o învinovăţeşte, are deja planul făcut să îl/o umilească. Îl/o acuză pentru tot ce a făcut greşit în viaţa sa!


Gemeni. Gemenii sunt aceia care acceptă doar laudele pentru victoriile lor, iar atunci când apar conflictele, este întotdeauna vina partenerului/ei. Ei/le nu îşi asumă răspunderea pentru acţiunile lor şi numeşte totul ca fiind false ştiri, în scop de autoapărare.


Fecioară. În mintea ei, e perfectă şi toate deciziile sale sunt la fel de perfecte ca şi ea. Aşadar, dacă există ceva în viaţa ei/lui care nu funcţionează conform planului său, trebuie să fie vina altcuiva. Îi este imposibil să îşi asume responsabilitatea pentru lucrurile care nu merg bine în relaţia ei/lui, aşadar partenerul/a ei/lui trebuie să fi greşit undeva.






Capricorn. Capricornului nu îi place să facă pe nimeni să sufere, iar atunci când o comite, găseşte imediat o modalitate de a ieşi basma curată. El/a devine rece ca gheaţa şi îşi învinovăţeşte partenerul/a imediat. Brusc nu îi pasă de consecinţe şi trebuie să iasă câştigător/are orice ar fi.


Rac. Racul nu îşi recunoaşte greşelile niciodată pentru că nu vrea să-şi creeze o imagine negativă. Îşi învinovăţeşte partenerul/a pentru a se îndepărta de această etichetă şi de teama că cel/a de lângă el/a ar putea înceta să-l/o mai privească drept un/o erou/ină fără cusur. De fapt, e doar un/o copil/ă speriat/ă.






Balanţă. Balanţa râde de toată lumea şi îşi ascunde dispreţul faţă de majoritatea oamenilor. Ura faţă de semenii săi este atât de mare, încât cel mai uşor lucru din lume pentru ea/l este să-i/le acuze pe toţi/ate pentru eşecurile sau suferinţa sa. Acest lucru se aplică în special în dragoste, cu partenerul/a său/a. Ea/el nu îşi asumă niciodată responsabilitatea pentru acţiunile sale şi întotdeauna vina o poartă cel/a de lângă el/ea.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS