Zodiacul chinezesc pentru luna noiembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiacul chinezesc pentru luna noiembrie 2019


Dragon:

Indiferent că este luna Porcului sau vin influențe din luna Șobolanului, mai ales în ultimele zile ale perioadei, totul se concentrează asupra problemelor financiare. Sunt șanse mari ca averea să vă sporească.


Șarpe:

Luna Porcului nu este cea mai ușoară pentru nativii din Șarpe și asta pentru că poate trezi în voi nevoia de a vă stabili prioritățile. Șarpele și Porcul sunt semne opuse, iar a încerca să trăiți o viață de șarpe într-o lume de porc nu este tocmai comod. Simțiți nevoia să vă întrebați ce se întâmplă cu voi și ce vă doriți mai mult de la viață.


Mistreț:

Aceasta este luna voastră. Este un moment pentru începuturi noi și luna aceasta are potențial pentru noi începuturi majore. Este bine să le puneți în balanță pentru a vedea care este cea mai bună cale pe care s-o urmați.






Cal:

În luna noiembrie aveți șansa de a pune toată energia în muncă sau în tot ce ține de sectorul profesional. Și totuși, luna s-ar putea încheia, cu voia sau fără voia voastră, cu accentul pe relații și vi se vor deschide noi oportunități.


Câine:

Pentru Câine, luna noiembrie este cea mai profitabilă din an. Lucrurile la care ați lucrat încă de prin februarie sau primăvară, ar putea acum să dea roade, să simțiți cu adevărat primele rezultate.


Tigru:

Din punct de vedere profesional, această lună ar putea să fie cea mai importantă a acestui an, cu o bună șansă ca tot ce ați lucrat până acum să ajungă la un bun sfârșit. Pentru Tigru, luna Porcului este întotdeauna cea mai competitivă și cea mai încărcată profesional, iar pentru prima dată în ultimii 12 ani, aceasta se joacă chiar în Anul Porcului.






Maimuță:

Accentul este pus pe problemele de acasă, din familie sau cele legate de proprietate. Sunteți energici și puneți toate eforturile în tot ceea ce faceți, fără jumătăți de măsură.


Oaie:

Luna Porcului pare că are mai multă putere în acest an, iar pentru Capră aceasta este mai distractivă, mai jucăușă, mai romantică și mai creativă. Asta deși în primele zile veți fi aglomerați. Poate e o ocazie bună să încercați să găsiți un echilibru între muncă și distracție.


Iepure:

Noiembrie începe într-un fel, dar se sfârșește cu totul altfel. Luna Porcului este una aventuroasă și este greu de ignorat toate semnele pe care aceasta vi le transmite. Este însă o perioadă în care vă simțiți competitivi, iar acest lucru se va vedea mai ales în ultimele zile ale perioadei.






Cocoș:

Pentru Cocoș, luna Porcului va pune întotdeauna accentul pe comunicare, de la discuții, la exprimarea de sine. Aceasta este o lună favorabilă dacă trebuie să trimiteți un act, un manuscris sau orice altceva la care ați lucrat.


Șobolan:

Noiembrie este o lună nostalgică pentru nativii din Șobolan, în care ați putea să reflectați la tot ce s-a întâmplat în acest an până acum. Doar în ultimele patru zile ale lunii, lucrurile par că vor merge în altă direcție, una pozitivă și veți avea alte așteptări pentru ultima lună a anului 2019. Sunt uși care așteaptă să fie deschide, dar pentru asta, altele trebuie închise bine.


Bivol:

Sunt locuri unde trebuie să mergeți și oameni pe care trebuie să-i vizitați. Este o lună prielnică pentru viața socială, pentru crearea unor noi relații personale și profesionale. Aveți o ușurință în comunicare care vă va ajuta mult.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS