Topul celor mai extravagante zodii

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Topul celor mai extravagante zodii


Scorpion:

Scorpionul este foarte extravagant şi acest lucru se vede mai ales în sfera profesională. Preluarea unor locuri de muncă care necesită excentricitate şi decizii ciudate sunt exact pe placul lui. El nu este aşa pentru că îşi doreşte atenţie, ci este sută la sută natural.


Berbec:

Berbecul este ciudat pentru că face numai ce vrea el. Extravaganţa lui se vede în momentele lui de glorie, când poate fi şi excelent, dar şi nepoliticos în acelaşi timp. Da, s-ar putea să facă multe feţe stupide în timp ce prezintă ceva uimitor, dar tocmai acesta este farmecul lui.


Leu:

Leul este foarte extravagant, mai ales atunci când atenţia e asupra lui. El e puţin sărit de pe fix şi foarte amuzant, dar adevărata ciudăţenie constă în faptul că el crede că extravaganţa lui este o trăsătură interesantă. El este aşa, de asemenea, pentru că vrea să crezi că e o persoană interesantă.






Gemeni:

Gemenii sunt persoane sociabile, dar şi retrase în acelaşi timp. Vor să vorbească cu tine, dar nu o fac. Ciudăţenia lor constă în modul prin care evită să interacţioneze cu oamenii. Pot părăsi o discuţie în toiul ei sau pot spune doar jumătate de idee, după care să plece pur şi simplu. Extravaganţa lor îi face să acţioneze într-un mod foarte antisocial.


Taur:

Taurul obţine întotdeauna ce vrea şi o face pentru că e foarte convingător. El debordează de energie şi este mereu entuziasmat, aşa că gesturile lui pot fi destul de extravagante uneori. Ciudăţenia lui se raportează la afişarea fizică.






Săgetător:

Despre Săgetător nu poţi spune că este extravagant sau doar nebun. El este genul de persoană care apare la o petrecere fără tematică îmbrăcat în iepuraş. Pe de altă parte, ciudăţenia lui poate consta şi în faptul că îşi roade unghiile până la sânge!





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS