Top 5 cele mai inteligente zodii

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Top 5 cele mai inteligente zodii


5. Fecioară. Fecioarele au cele mai mari șanse să devină genii, întrucât au o inteligență matematică nativă. Pot face fără probleme calcule și ipoteze, dar sunt la fel de buni/e și când vine vorba de înțelegerea noțiunilor abstracte. Pot fi oameni de știință și matematicieni/e străluciți/te, dar la fel de bine își pot folosi talentele și în meseria de detectiv/e. Bernhard Riemann (matematician) și Carl David Anderson (fizician) s-au născut în zodia Fecioarei.


4. Pești. Deseori dați la o parte, Peștii sunt cei mai înțelepți din zodiac. Reușesc să vadă clar lucruri pe care ceilalți/lelalte nu le văd, iar sfaturile lor sunt demne de luat în seamă. Albert Einstein și Steve Jobs s-au născut în această zodie.


3. Scorpion. Scorpionii au tot ce îi trebuie unui geniu: incapacitatea de adaptare, preocuparea pentru probleme existențiale și fuga după idealuri. Sunt firi profunde și vor căuta mereu să dea un sens vieții și să înțeleagă moartea. Sunt curioși, au un orizont larg și o părere proastă despre ceilalți/lelalte. Albert Camus și Fyodor Dostoevsky au fost născuţi în această zodie.






2. Gemeni. Gemenii sunt persoane extrem de inteligente, pricepute mai ales la cuvinte. Pot învăța cu ușurință o limbă străină nouă. Nativii acestei zodii vor avea cariere strălucite în mediul academic, dar se descurcă la fel de bine și în literatură sau în alte meserii creative. Che Guevara, Dante Alighieri și Blaise Pascal s-au născut în această zodie.


1. Vărsător. Acești nativi sunt foarte inteligenți. Au capacitatea de a vedea dincolo de aparențe și pot face conexiuni, acolo unde cei mai mulți oameni nu văd nicio legătură. Au capacitatea de a ridica întrebări profunde despre existența umană și vor căuta întotdeauna să atingă idealul, atât în iubire, cât și în carieră. Abraham Lincoln și Anton Chekhov s-au născut în zodia Vărsător.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS