Motivul pentru care fiecare femeie se autosabotează, conform zodiei sale

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Motivul pentru care fiecare femeie se autosabotează, conform zodiei sale

1. Berbec. Femeia Berbec își dorește întotdeauna să aibă ultimul cuvânt. Este mereu informată și vrea să le demonstreze celor din jur că este la curent cu absolut orice. Însă, în această luptă de a deține mereu adevărul, se poate confrunta cu faptul că uneori nu are dreptate și trebuie să își recunoască greșelile.


2. Taur. Când vine vorba de relații sentimentale, femeia Taur este cea care reușește, din păcate, să sufere de fiecare dată. Se implică atât de mult în fiecare relație, încât uneori partenerul pe care îl are nu îi apreciază eforturile, iar acest lucru duce la suferință, frustrări, dar și dezamăgire.


3. Gemeni. Femeia Gemeni are o atitudine de superioritate în cele mai multe cazuri și vrea să dețină controlul chiar și asupra situațiilor în care nu este implicată. Cu toate acestea, este mereu încrezătoare în ceilalți și vede latura pozitivă a fiecăruia, însă uneori poate fi dezamăgită de persoanele la care nu se aștepta.






4. Rac. Femeile Rac au mereu încredere foarte mare în cei din jur, iar acest lucru se poate dovedi a fi în dezavantajul lor. Uneori este bine să ne păstrăm doza de scepticism deoarece nu putem fi siguri că apropiații nu ne vor dezamăgi. Pe lângă asta, știu când este cazul să îi ierte pe ceilalți și când nu.


5. Leu. Femeia Leu are foarte mare încredere în propria persoană, iar datorită acestui lucru poate părea superioară în ochii celorlalți. Prin această atitudine, ea reușește să fie în centrul atenției și să îi atragă pe ceilalți, chiar dacă unele prietenii nu pot dura foarte mult deoarece femeia Leu își schimbă opiniile destul de repede.


6. Fecioară. Femeia Fecioară este mereu critică la adresa propriei persoane din cauza lipsei de încredere pe care o are, iar acest lucru nu o va ajuta. Ar trebui să se aprecieze așa cum este și să își găsească o modalitate prin care să își scoată la suprafață adevărata personalitate.






7. Balanță. Femeia Balanță are tendința de a nu le spune întreg adevărul celorlalți deoarece îi este teamă că îi poate răni. Chiar dacă nimeni nu își dorește să sufere, până la urmă acesta este modul prin care apreciem momentele fericite.


8. Scorpion. Femeia Scorpion își dorește mereu să impresioneze, însă prin acest mod uită cine este ea cu adevărat. Acest lucru o poate face să se îndepărteze de cei apropiați și să caute fericirea acolo unde nu trebuie.


9. Săgetător. Femeia Săgetător poate avea momente în care se poate izola de cei din jur deoarece nu știe când anume să aibă încredere în cei din jur și când nu. Uneori are tendința de a-și asuma responsabilitatea de a-i face pe toți cei apropiați fericiți, iar acest lucru o poate consuma destul de mult.






10. Capricorn. Femeia Capricorn depune pasiune în tot ceea ce face, iar acest lucru în unele cazuri o poate ajuta, în timp ce în altele nu. Își dorește să aibă ultimul cuvânt și să nu își arate latura vulnerabilă, deși acest lucru ar ajuta-o în relațiile cu ceilalți.


11. Vărsător. Femeia Vărsător își dorește să fie validată de către cei din jur. Această dorință pornește dintr-o lipsă de încredere pe care o are față de propria persoană. Astfel, va face orice îi va sta în putință pentru a fi pe placul lor, deși acest lucru o va îndepărta de persoana care este ea cu adevărat.


12. Pești. Femeia Pești își arată mereu emoțiile, însă uneori poate depune eforturi mult prea mari pentru persoane care nu merită cu adevărat. Cu toate că își propune să nu mai fie atât de implicată, fie că vorbim de relații sentimentale sau profesionale, în cele din urmă va fi dezamăgită de atitudinea celorlalți.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS