Lună Plină în zodia Taur. Cum sunt influențate zodiile

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Lună Plină în zodia Taur. Cum sunt influențate zodiile


Luna Plină din zodia Taur se va forma pe data de 12 noiembrie 2019 și va impacta toate semnele zodiacale, pe fiecare în alt sector de viață. Luna reprezintă universul emoțiilor noastre, iar atunci când aceasta ajunge la faza de Lună Plină înseamnă că se află în opoziție cu Soarele, reprezentarea astrologică a personalității noastre. Ei bine, această Lună Plină din zodia Taur se va forma prin opoziție cu Soarele din zodia Scorpion și va fi un moment cu puternic și profund impact emoțional.

Luna Plină reprezintă un moment al abundenței, un moment când proiectele, trăirile noastre ajung în faza de maturitate, este un moment al culegerii roadelor, dar și al încheierilor. Această Lună Plină din zodia Taur va aduce încheierea unui ciclu care s-a deschis în urmă cu aproximativ 6 luni, în preajma fenomenului de Lună Nouă din Taur, petrecut în luna mai. Vă sfătuiesc să vă gândiți la acea perioadă, la ce ați făcut atunci, la ce decizii ați luat, pentru că acum (și în următoarele două săptămâni) este momentul să depășiți, să încheiați acel episod și să culegeți roadele.






Lună Plină în zodia Taur. Influență generală:

Această Lună Plină ne cere să readucem echilibrul în viața noastră, echilibrul între ceea ce semnifică zodia Taur și ceea ce semnifică zodia Scorpion. Cu alte cuvinte, echilibrul între partea materială a vieții și cea spirituală, să ne împlinim atât nevoile materiale, cât și cele spirituale și emoționale, să găsim echilibrul între ce ne dorim noi și ce ne pot oferi ceilalți și să nu uităm de stima de sine.

Luna Plină din Taur cere eliberarea blocajelor, dizolvarea barierelor care nu ne lasă să evoluăm, să înaintăm, să progresăm. Temele pe care ar trebui să le lucrăm acum, la modul general, sunt legate de iubire, bani, valori materiale, putere, manipulare, posesivitate, gelozie, frică, tabuuri, prejudecăți. Luna Plină din Taur ne cere să învățăm noi înșine să ne dăm valoare pentru că doar așa vom da valoare și celorlalți.






Ascendentul acestui moment de Lună Plină în zodia Taur este Berbecul, prin urmare vom avea îndârjirea, energia și ambiția necesare să facem față cerințelor contextului astrologic, însă nu va trebui niciun moment să ne lăsăm pradă impulsivității. Fiind activată axa relațională, fără îndoială că poziționarea noastră în raport cu partenerul/a de viață va fi un subiect de analiză.

Mercur retrograd în conjuncție cu Soarele și în opoziție cu Luna ne cere o puternică introspecție, ne cere să ne întoarcem în trecut, să căutăm acele alegeri și decizii și acțiuni care ne-au adus unde suntem astăzi. Acest aspect astrologic ne cere comunicarea cu noi înșine, cufundarea în cele mai lăuntrice locuri din mintea și sufletul nostru și purtarea unui dialog sincer în fața oglinzii.






Contextul de Lună Plină în Taur este extraordinar de benefic și ne va ajuta să încheiem acea etapă care nu ne mai definește și nu ne aduce confort emoțional sau material. Prin aspectele pozitive pe care Luna le face cu Neptun retrograd din Pești, cu Saturn și Pluton din Capricorn, ajutorul este unic și garantat.

Avem intuiția necesară să găsim răspunsuri la întrebările de mai sus, avem inspirație să luăm decizii bune, să ne îndepărtăm de frici și obsesii cauzate de persoane sau bunuri materiale și, cel mai important, avem protecție divină și revelații care să ne ajute în alegerea direcției. De asemenea, avem răbdare și înțelepciune în dezlegarea misterelor care ne țin în loc și avem putere interioară să facem pasul spre transformare.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS