Cele mai urâte defecte ale zodiilor

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Cele mai urâte defecte ale zodiilor


Berbec:

Extrem de încăpăţânaţi, Berbecii sunt de multe ori de-a dreptul îndărătnici, uneori răutăcioşi şi răzbunători. Cornele lor sunt capabile să provoace răni grave. Berbecii sunt convinşi că ei sunt cei mai deştepţi şi cred că le ştiu pe toate. Evident toate lucrurile trebuie să se facă după cum vor ei. Sunt genul care se bagă în faţă la cozi şi apoi râd de persoanele care respectă regulile şi stau la rând.


Taur:

Taurii sunt egoişti şi nu prea ştiu ce e bunul simţ. Mereu puşi pe harţă, mereu furioşi, întocmai ca nişte tauri, nu se gândesc deloc la ceilalţi. Dacă vor un lucru îl iau imediat, fie că e vorba de lucrurile lor, de banii lor, de scaunul lor preferat, etc. Trec rapid prin viaţă, consumând totul în calea lor, aşa cum o turmă de ierbivore consumă toată iarba, pe oriunde ar trece.


Gemeni:

Nativii din Gemeni au o personalitate dublă. Îşi schimbă părerile, nu ştiu niciodată ce vor şi în plus nu pot sta locului niciun minut. Ca să nu mai spunem că mint foarte mult, uneori vă fac impresia că sunt nebuni, iar starea lor îi contaminează şi pe cei din jur. Sunt nişte parteneri de cuplu incomozi pentru că nu ştiu nici ei ce sentimente au sau nu au.






Rac:

Indiferent că sunt bărbaţi sau femei, Racii se comportă de parcă ar fi într-un continuu spectacol ieftin – se plâng, fac nazuri, se gândesc şi se răzgândesc, sunt nervoşi. Din când în când, în funcţie de poziţia lunii, devin de-a dreptul ciudaţi. Orice aţi face, Racii nu sunt niciodată mulţumiţi. Ba că nu-i ajutaţi suficient, ba că vă mişcaţi cam încet - şi câte şi mai câte. Văicăreala lor continuă e foarte greu de suportat.


Leu:

De cele mai multe ori, Leii se comportă ca nişte bestii cu cei din jur. Au prea multă încredere în ei şi se comportă de parcă nu ar fi mai fi nimeni pe pământ asemeni lor. Seamănă foarte mult cu nişte pisici, adică au nevoie permanent de atenţie şi îngrijire, dar nu oferă nimic în schimb. Vor să fie mângâiaţi, lăudaţi, adoraţi. Însă când e rândul lor să facă ceva pentru cineva, găsesc tot felul de scuze. Una peste alta, sunt nişte nesuferiţi şi jumătate.


Fecioară:

Nativii din Fecioară sunt obsedaţi de curăţenie, de corectitudine, foarte mofturoşi şi extrem de tipicari. Nimic nu e suficient de bun pentru ei. De fiecare dată când vă observă, vă scanează din cap până în picioare şi vă găsesc imediat toate defectele. Când au nevoie de ceva de la voi, sunteţi perfecţi, când nu le mai folosiţi la nimic încep să vă critice.






Balanţă:

Balanţele tot încearcă să facă lucrurile aşa cum trebuie, dar niciodată nu reuşesc. Mai adaugă puţin aici, apoi încă puţin dincolo, până când strică total proiectul la care s-au chinuit mult timp. După ce dau greş o iau de la început şi tot aşa. Îşi doresc mereu mai mult: mai multă iubire, mai multe haine, mai mulţi bani, mai mulţi oameni în jur şi tot aşa până când se pierd total în ceea ce au.


Scorpion:

Scorpionii sunt nişte persoane răutăcioase, veninoase, parşive. Sunt gata oricând să vă calce în picioare dacă vor câştiga ceva din asta. Exact ca nişte scorpioni adevăraţi, aceşti nativi pot fi interesanţi ca „animale de companie”, adică să-i ţineţi pe lângă voi şi să vă lăudaţi cu ei. Dar cum scorpionii trebuie ţinuţi într-o cuşcă şi nativii acestei zodii trebuie ţinuţi la respect. Ideal ar fi să îi aveţi la mână cu ceva, altfel vă vor ataca cu prima ocazie.


Săgetător:

Săgetătorii sunt persoane care vă văd după mult timp şi vă spun „Cât v-aţi îngrăşat!” sau „Ce urât v-aţi tuns!”. Sunt de o cruzime rar întâlnită. Şi nu e vorba că ar fi sinceri, ci pur şi simplu sunt lipsiţi de bun simţ. În plus, par că poartă ochelari de cai şi nu văd nici în dreapta, nici în stânga, părerile lor fiind singurele care contează.






Capricorn:

Capricornii sunt ca nişte ţapi bătrâni şi parşivi care, într-adevăr ajung mereu în vârful muntelui, dar n-aţi vrea să ştiţi de ce sunt în stare pentru asta. Nu degeaba au coarnele răsucite. Capricornii sunt gata oricând să se folosească de voi ca să obţină ce vor. Extrem de ambiţioşi, dar şi răbdători, sunt gata să aştepte şi o eternitate ca să-şi împlinească scopurile.


Vărsător:

Motto-ul lor este „Trăieşte clipa”. Îi interesează doar să se simtă bine aici, acum şi atât. Total iresponsabili, nu se gândesc niciun moment că acţiunile lor ar putea să rănească pe cineva sau să-i afecteze chiar pe ei, în viitor. Îşi petrec mult timp făcând planuri complicate, pentru ca a doua zi să le încalce fără să stea pe gânduri.


Peşti:

Sunt mereu pierduţi şi par că umblă prin viaţă fără scop, ca nişte peştişori într-un ocean imens. Trăiesc mereu cu teama că vor veni alţi peşti mai mari care să-i înghită. Mereu confuzi şi dezorientaţi, nu se pot concentra nici măcar o secundă pe scopul lor. Sunt foarte uşor de prins în plasă dacă aveţi momeala potrivită şi e uşor să profitaţi de ei la orice oră.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS