Ce își dorește și ce nevoi are copilul tău, în funcție de zodia lui

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Ce își dorește și ce nevoi are copilul tău, în funcție de zodia lui


Berbec:

Copilul Berbec trebuie să-și rezolve singur problemele. În astrologie, acest semn zodiacal este cunoscut drept curajos, hotărât și încrezător. Din acest motiv, copilului Berbec trebuie să i se ofere sentimentul de independență, pentru a-și rezolva problemele pe cont propriu. Ca părinte, este important să îi încurajezi ideile și să îl ajuți să își dezvăluie și dezvolte latura competitivă.


Taur:

Copilului Taur trebuie să i se ofere timp și spațiu pentru a da tot ce are el mai bun. Acesta trebuie să își exprime identitatea precaut și metodic. Lent din fire, are nevoie de timp și spațiu pentru a-și exprima latura artistică. Ceea ce poate părea lene inițial este adesea dorința Taurului de stabilitate, încredere și răbdare. Nu îi place să fie sau să se simtă grăbit și împins de la spate.


Gemeni:

Copilul Gemeni va prospera vorbind, cântând și scriind. Ca părinte, trebuie să îi permiți să se exprime așa cum simte, pentru că doar așa își va ține sub control energia nelimitată. O problemă pe care ai putea să o întâmpini cu el este nehotărârea lui. Pentru a-l ajuta să devină mai încrezător în luarea deciziilor, e necesar ca acasă să îl lași să facă mici alegeri. Uneori, copiii care nu pot lua decizii sunt doar speriați să nu greșească. Așadar, trebuie să nu fie prea aspru pedepsit atunci când greșește.


Rac:

Copilul Rac trebuie să aibă o relație foarte apropiată cu părinții lui. El are nevoie să simtă o legătură strânsă cu unul sau ambii părinți. Această apropiere îi oferă un sentiment de siguranță și apartenență. Un copil născut în această zodie este sensibil la mediul înconjurător. Este important să îi permiți să se implice în tradiția familiei, cum ar fi planificarea vacanțelor sau întâlnirilor familiale frecvente. Ce ar trebui să te preocupe cel mai mult este potențiala lor lipsă de încredere. Pentru a-l ajuta, trebuie să fii cel mai mare fan al lui.


Leu:

Copilului Leu îi place să fie lăudat pentru lucrurile bune pe care le face. Adesea, el poate acționa pentru a atrage atenția. Ca părinte, ai putea fi tentat să îți exprimi mândria față de acesta pentru a-l încuraja să-și scoată în evidență tot mai mult calitățile creative și ingenioase. Potrivit astrologiei, Leul ar putea deveni un pic prea centra pe sine, de aceea trebuie să fii foarte direct și simplu în exprimare. Spre exemplu, spune-i: "De fiecare dată când vorbesc la telefon, mă întrerupi și îmi distragi atenția, trebuie să lucrăm la asta!". Așadar, înainte de a suna pe cineva, roagă-l frumos să nu te întrerupă decât dacă este o situație de urgență. De asemenea, avertizează-l din când în când că nu îi poți acorda toată atenția numai lui.


Fecioară:

Copilul Fecioară își dorește să fie implicat și să ajute în micile activități din jurul casei. Conform astrologiei, Fecioara este loială, analitică, amabilă și muncitoare. Din acest motiv, un copil Fecioară trebuie să se simtă util și productiv. Ca părinte, trebuie să îl încurajezi și să îi permiți să asiste la micile treburi din casă. De asemenea, acesta ar putea fi uneori timid. Dacă observi că timiditatea lui devine o problemă pentru el, încurajează-l să iasă din zona de confort, să privească oamenii în ochi și să comunice. Dar, dacă nu, lasă-l să fie așa cum simte și acceptă-l pentru cine este. Este foarte important să îl ajuți să ajungă acolo unde își dorește, nu unde îți dorești tu.


Balanţă:

Copilul Balanță își dorește să facă parte dintr-o echipă mare și să se simtă auzit. Spre exemplu, el are nevoie să fie ascultat ca oricare alt membru al familiei. Este important ca el să rămână neutru și să nu fie nevoit să ia o decizie care ar putea răni o altă persoană. De asemenea, copilul Balanță ar putea fi tentat să își plângă prea mult de milă. În consecință, nu îi cânta în strună! Ca sfat, atunci când se lovește, spune-i că e bine și să nu plângă că îi va trece imediat.


Scorpion:

Copilul Scorpion are nevoie de timp și spațiu intim pentru a-și gestiona gândurile. El vrea confidențialitate și timp de unul singur. Are nevoie de asta pentru a examina sensul profund al lucrurilor pe care le experimentează. Asta înseamnă că adesea își petrece timpul în camera lui sau în natură. Ca părinte, trebuie să îl încurajezi și să îl rogi să își împărtășească sentimentele. Dacă nu e învățat cum să se exprime emoțional, el poate păstra totul înăuntru. Dacă ești un părinte prea dur, acesta poate păstra secrete față de tine și poate deveni mincinos.


Săgetător:

Copilului Săgetător trebuie să i se dea voie să exploreze și să se aventureze. El are o natură curioasă pe care trebuie să și-o exprime. Ca părinte, e indicat să nu îi pui granițe, astfel încât să aibă libertatea de a-și dezvolta idealurile și valorile prin experiențe reale, de primă mână. Uneori, un copil Săgetător poate fi puțin nerăbdător. Așadar, trebuie să găsești o cale prin care să-l ajuți să se calmeze și să respire fără a-l face să se simtă jenat. Spre exemplu, oferirea unui premiu persoanei care poate aștepta cel mai mult timp să facă ceva.


Capricorn:

Copilul Capricorn prosperă dacă i se dau responsabilități încă de mic. El trebuie să-și activeze ambiția de la o vârstă fragedă. Ca părinte, trebuie să îl încurajezi să acționeze în mod responsabil și să îi permiți să se ocupe de cât mai mult sarcini, proiecte și sporturi la care e dispus să participe și să exceleze.


Vărsător:

Copilului Vărsător îi place să fie diferit și ar trebui să i se permită să-și folosească imaginația. Vărsătorul este original și independent, de aceea își dorește să fie unic. Ca părinte, ar trebui să îl încurajezi să-și pună imaginația și inteligența la bătaie pentru a explora o lume dincolo de realitate. De asemenea, e important să îi oferi dispozitive tehnologice încă de mic pentru a-și dezvolta progresiv gândirea logică.


Peşti:

Copilul Pești are nevoie de rutină și de liniște. El își dorește astfel de momente liniștite pentru a reflecta, pentru a-și imagina și visa. Ca părinte, e important să stabilești limite pentru copilul tău din Pești. În caz contrar, acesta poate risca să nu facă față haosului vieții, să nu se poată adapta realității. Stabilirea unui program și a unei rutine îl poate aduce pe drumul cel bun, atât timp cât există recompense pentru flexibilitate și schimbare.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS