Ce înseamnă când spune „Am nevoie de tine”, în funcție de zodia lui

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Ce înseamnă când spune „Am nevoie de tine”, în funcție de zodia lui


Berbec:

Berbecul este o persoană foarte ambițioasă și ocupată. Dacă nu poți ține pasul cu el și cu programul său, atunci probabil că nu-și va găsi niciodată timp pentru tine. Dacă vrei să ai o relație cu el, trebuie să fii pregătită pentru aproape orice. Este spontan, impulsiv și puțin nebun. Când un Berbec decide să se întâlnească cu cineva, el o face pentru a găsi acea persoană care să îi completeze viziunea asupra cuplului perfect. Dacă spune că are nevoie de tine, o face pentru că ești independentă și sinceră cu el, lucruri la care ține foarte mult. Ești ca o gură de aer proaspăt și niciodată nu îl plictisești.


Taur:

Dacă un Taur spune că are nevoie de tine, înseamnă că te apreciază. Taurul nu este genul de persoană care va împărtăși totul despre sine până când nu va fi sigur că îl înțelegi și îl iubești. Să știe că ești dispusă să îl ajuți să se deschidă e un lucru foarte important pentru el și nicidecum să îl forțezi să îți spună lucruri înainte să fie pregătit.


Gemeni:

Gemenii sunt foarte ocupați. Ei au întotdeauna ceva de făcut și mereu ceva nou în plan, deci sunt într-o continuă mișcare. Același lucru este valabil și în cazul vieții lor sentimentale. Ei tind să se plictisească destul de ușor, așa că va jongla cu partenerele sale astfel încât să fie mereu ocupat și mereu interesat. Dacă nativul din Gemeni spune că are nevoie de tine, crede-l pe cuvânt, pentru că nu spune asta nimănui. De fapt, când zice acest lucru, înseamnă că îi oferi emoție și entuziasm. Înseamnă că e înnebunit după tine și nu vrea să te piardă.


Rac:

Dragostea este foarte importantă pentru acest nativ. Atât de importantă încât a visat să te aibă în viața lui înainte de a te cunoaște. Când Racul spune că are nevoie de tine, înseamnă că a ajuns la concluzia că nimeni altcineva nu îl poate iubi mai mult decât tine. El investeşte foarte mult în relațiile sale și nu își va pierde timpul cu persoane care nu investesc la fel de mult timp și efort ca și el. Dacă iubirea ta e reciprocă sau chiar mai mare, el nu va vrea să te lase să pleci niciodată.


Leu:

Dacă Leul îți spune că are nevoie de tine, înseamnă că tu ești persoana alături de care se vede în viitor. Ultimul lucru de care are nevoie în viață este cineva gelos, competitiv sau leneș atunci când vine vorba de succes și de atingerea obiectivelor. El are nevoie de tine în viața lui pentru că ești cinstită, deschisă și încrezătoare. Îi place să știe că voi doi vă asemănați cu privire la ceea ce vă doriți în viață și apreciază să te menții la nivelul lui indiferent de situație.


Fecioară:

Nativul din Fecioară are nevoie în viața lui de o persoană complexă. O parteneră atractivă pentru el este aceea care reușește să mențină un echilibru între viața ei personală și cea profesională, precum și un echilibru între mintea, corpul și sufletul ei. Acest nativ are nevoie de tine pentru că îi aduci echilibru în viața lui. Când ar putea deveni obsedat de ceva sau când are nevoie de o schimbare de ritm, tu să fii acolo pentru a-l stimula emoțional și intelectual. Nu oricine poate face asta pentru el, de aceea are nevoie de tine.


Balanţă:

Dacă nativul din Balanță spune că are nevoie de tine, înseamnă că tu ești ancora care calmează valurile și aduce un sentiment de echilibru și stabilitate în viața lui. Viața poate deveni nebună și haotică, dar să știe că te are pe tine pentru a păstra pacea este un lucru foarte liniștitor pentru el. Balanța nu are timp sau răbdare cu persoanele care îi agită viața.


Scorpion:

Când Scorpionul spune că are nevoie de tine, înseamnă că te iubește cu adevărat. El nu pune suflet decât pentru persoanele importante și cu impact din viața sa. S-ar putea să dureze ceva până va ajunge să se deschidă, dar, odată ajuns acolo, devine foarte afectuos și iubitor. Scorpionul are nevoie de tine pentru că ești acolo pentru el, la bine și la greu. El are nevoie de cineva care poate ține pasul cu firea lui complexă și, în special, să facă să pară că nu depune niciun efort în acest sens.


Săgetător:

Dacă Săgetătorul spune că are nevoie de tine, înseamnă că are nevoie de un prieten bun. El s-ar putea să nu fie cel mai mare fan al relațiilor convenționale, dar asta nu înseamnă că nu are nevoie de aceleași lucruri pe care le caută toți ceilalți și vrea pe cineva care înțelege acest lucru. Săgetătorul este profund și inteligent, dar și jucăuș și aventuros. El are nevoie de tine pentru că îi îmbrățișezi toate laturile personalității sale. El are nevoie de tine în viața lui pentru că îl menții cu picioarele pe pământ și îl inspiri.


Capricorn:

Fie că este vorba despre o relație nouă, un proiect important la locul de muncă sau un interes în devenire în viața lui personală, când ceva contează pentru un Capricorn, el face tot ce e cu putință pentru a avea succes. El este un semn zodiacal harnic și muncitor care se poate ocupa de aproape orice tot timpul. Când Capricornul spune că are nevoie de tine, înseamnă că ești o persoană capabilă să îl distreze și să îl relaxeze. Uneori, e atât de prins în treburile lui, încât are nevoie de cineva care să îl scoată din cochilie și să îi arate că viața nu se rezumă doar la muncă.


Vărsător:

Vărsătorul poate părea că știe exact ce își dorește de la viață, dar e la fel de pierdut ca restul uneori. Natura sa complexă și tendința de a-și ascunde sentimentele îl fac greu de citit. Când Vărsătorul spune că are nevoie de tine, înseamnă că ești singura persoană care este capabilă să-l determine să se deschidă și să-și exprime emoțiile și iubirea. El are atât de multe de oferit celorlalți, dar nu știe cum să o facă. Să te aibă în viața lui înseamnă că are pe cineva de la care să învețe toate aceste lucruri.


Peşti:

Când nativul din Pești spune că are nevoie de tine, înseamnă că relația voastră este una completă. Când acesta începe să se întâlnească cu cineva, va dura un timp până va ajunge să se simtă confortabil cu acea persoană. După ce se obișnuiește, devine incredibil de afectuos și romantic. El are nevoie de tine în viața lui nu numai pentru că îl sprijini pe el și îi încurajezi obiectivele, ci și pentru că îl accepți așa cum este. Nativul din Pești își dorește pe cineva care îl înțelege fără să îl facă să simtă că trebuie să se schimbe.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS