Care sunt zodiile care se izolează social și de ce fac acest lucru?

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Care sunt zodiile care se izolează social și de ce fac acest lucru?


Există momente când pur și simplu nu vreţi să fiţi înconjuraţi/te de oameni, nu vă simţiţi în stare să mergeţi la acea petrecere și vreţi să staţi singuri/e acasă? Nu e nimic în neregulă dacă acest lucru se întâmplă din când în când, dar dacă veţi continua așa o perioadă lungă de timp, s-ar putea să deveniţi pustnici/e!

Izolarea socială nu este întotdeauna un lucru rău și pot exista momente în care o faceţi fără să vă daţi seama măcar. Pentru unii oameni, această retragere din viața socială este o modalitate de a se recupera după o dezamăgire sentimentală sau o pierdere. Au nevoie de timp doar cu ei înșiși pentru a-și reveni și pentru a se îmbunătăți, fără să fie nevoiți să dea explicații pentru stările lor.


Scorpion:

Scorpionul trăiește totul la intensitate maximă și, dacă trece printr-o dezamăgire sentimentală sau are de-a face cu orice alt gen de durere emoțională, va trebui să se retragă un timp și să fie singur. Când Scorpionul suferă, nu este capabil să vorbească sau să interacționeze cu persoanele pe care nu le cunoaște foarte bine. El va căuta motive diverse pentru a-și scuza izolarea, ca și când ar trebui să se justifice în fața cuiva. Dacă această retragere îl ajută să își revină, atunci asta trebuie să facă!


Pești:

Peștii sunt foarte sensibili, iar atunci când trec printr-o perioadă grea și nu se simt bine, chiar și gândul de a interacționa cu alte persoane îi irită. Peștii preferă să se retragă și să facă ceva creativ, decât să fie nevoiți să se îmbrace și să iasă în societate. Odată ce se simt deconectați, ei vor da vina pe lume pentru dezamăgirea lor.


Rac:

Racul este foarte sentimental și, dacă trece printr-o suferință, el se va retrage în locuința lui. E extrem de atașat de locul în care trăiește, așa că atunci când se simte rău, ideea de a-și părăsi casa pentru a sta alături de alți oameni este înfricoșătoare. Cel mai bun mod de recuperare emoțională în cazul lui este pe cont propriu sau cu ajutorul persoanei iubite. Nu e vorba că nu îi plac oamenii, ci pur și simplu nu are încrederea că aceștia nu îi vor face și mai mult rău.


Taur:

Când Taurul se află într-o dispoziție bună, nu îl bucură nimic mai mult decât o petrecere cu oameni fabuloși, locații superbe și mâncare delicioasă. Dar, când trece printr-o perioadă mai grea, a fi în preajma oamenilor nu e ceea ce are nevoie. Pentru Taur, singurătatea este o stare productivă și vindecătoare. Să fie singur cu propriile gânduri îl ajută să proceseze eficient tot ce se întâmplă. După ce stă o perioadă singur și reușește să se vindece, Taurul redevine sociabil și fericit.


Fecioară:

Pentru o Fecioară, primul pas spre izolarea socială este să dispară de pe rețelele de socializare o perioadă. Ea poate fi foarte ușor enervată de oameni, iar sentimentele de supărare și iritare pot escalada și o pot determina să se simtă extrem de neliniștită. Este o metodă foarte bună să renunțe la telefon o perioadă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS