10 moduri prin care Mercur retrograd îți afectează viața sentimentală

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
10 moduri prin care Mercur retrograd îți afectează viața sentimentală


Când Mercur este retrograd, adică între 31 octombrie și 20 noiembrie, trebuie să ai mare grijă! Cu siguranță ai auzit de Mercur retrograd, dar s-ar put3ea să nu știi exact despre ce e vorba. Mercur este retrograd de obicei de câteva ori pe an și durează câteva săptămâni. În 2019, Mercur este în retrograd între 5-28 martie, 7 iulie până în 2 august și între 31 octombrie și 20 noiembrie. Atunci când planeta pare să se deplaseze înapoi pe orbita sa, impactul asupra relațiilor și vieții tale sentimentale poate fi devastator.


1. Nu gândești clar. Gândirea ta va fi confuză. Nu vei gândi suficient de clar încât să iei decizii raționale și, probabil, vei interpreta greșit lucrurile. Ai grijă când ieși cu cineva, pentru că e posibil să faci anumite lucruri crezând că între voi doi poate fi mai mult decât o simplă și unică întâlnire. Întâlnirile sentimentale pot fi doar simple întâlniri. E posibil să ai o întâlnire care are șansa să se mai repete, dar asta nu înseamnă neapărat că se poate transforma într-o relație adevărată. Chiar dacă pare că se îndreaptă în direcția potrivită, trebuie să reții faptul că Mercur retrograd aduce relații temporare și că nu trebuie să te atașezi prea mult de cel/cea cu care ieși.


2. Totul este inexplicabil de ciudat. Atmosfera dintre tine și partener/ă este ciudată, iar interacțiunile cu acesta/asta pot fi destul de incomode. Este posibil să fii, de asemenea, blocat într-o anumită gândire, supraalimentând tot ce ai făcut în viața ta la un moment dat.


3. Toate relațiile tale pot fi zdruncinate. Mercur retrograd nu afectează doar relația cu persoana cu care te întâlnești în acest moment. E posibil să-ți afecteze și fostul/a partener/ă care apare dintr-o dată în viața ta având o grămadă de lucruri de spus. Nicio relație nu este scutită de această nebunie.


4. S-ar putea să fii destul de retras/ă. Totul se desfășoară cu încetinitorul, așadar nu vei participa la prea multe evenimente sociale și nu vei fi prompt/ă atunci când vine vorba de întâlniri romantice. Dacă încerci să te forțezi să faci ceea ce nu îți dorești, te vei simți foarte incomod/ă.


5. Lucrurile se desfășoară cu întârziere. Mercur retrograd te face pe tine și pe toți/ate ceilalți/lelalte predispuși/se la întârzieri. Acest lucru poate însemna o întârziere la o întâlnire sentimentală, făcându-l/o pe cel/cea care te așteaptă să își iasă din minți.


6. Nu ar trebui să iei nicio decizie importantă. Având în vedere că toată ceața și comunicarea ineficientă plutesc în aer în această perioadă, nu ar trebui să iei decizii importante. Chiar dacă o faci, e posibil ca deciziile tale să se schimbe odată ce Mercur retrograd ajunge la final. Încearcă să nu închei vreun acord serios, deoarece poți fi privit drept o persoană necinstită sau instabilă atunci când inevitabil te vei răzgândi. Nu e vorba că ești viclean/ă, dar circumstanțele se pot schimba.


7. Mesajele tale pot fi interpretate greșit. Comunicarea este un haos total în timpul lui Mercur retrograd. Oamenii sunt predispuși să tragă concluzii pripite și să facă presupuneri. Poți face și tu același lucru, interpretând greșit mesaje care sunt, de fapt, amabile și pline de iubire. Este o perioadă a confuziilor.


8. Cumpărarea cadourilor poate fi o idee proastă. Categoric nu cumpăra ceva scump, dar chiar și cadourile simbolice nu sunt cea mai bună idee. Poți afla acest lucru atunci când mergi să le achiziționezi și descoperi că produsele dorite nu mai sunt în stoc. Sau, le vei cumpăra și vei regreta mai târziu. De asemenea, partenerul/a tău/a poate descoperi ce surpriză îi pregătești.


9. E posibil să fii mai uituc/uitucă. Se prea poate să îți uiți telefonul acasă și să fii nevoit/ă să te întorci acasă după el, întârziind astfel la întâlnire. Uitarea este inevitabilă în această perioadă, făcându-te să acționezi haotic. De asemenea, se poate întâmpla să pierzi cadouri, așa că dacă ai un cadou pentru cineva, fii extrem de grijuliu/grijulie.


10. Ai putea fi indecis/indecisă. Despărțirile se întâmplă adesea în timp ce Mercur este retrograd, pentru că toată lumea este aiurită. După aceea, cel mai probabil te vei simți groaznic și te vei răzgândi. Acest lucru este foarte posibil dacă ești implicat/ă într-o relație și poate veni atât din partea ta, cât și din a partenerului tău în egală măsură.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS