Zodii ordonate după bunătate sau răutate

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodii ordonate după bunătate sau răutate


Dacă credeţi că semnul vostru zodiacal vă reprezintă și credeţi că aştrii vă pot guverna destinul, aflaţi unde se situează zodia dumneavoastră în acest clasament.


1. Vărsător. Astrologii consideră că este unul dintre cele mai prietenoase, binevoitoare și empatice semne, așa că urăsc discuțiile și ridicatul vocii, dar nici nu se lasă dominați și tind să fie tot timpul pozitivi.


2. Fecioară. Au un mare respect față de ceilalți, se identifică cu restul, sunt foarte blânde. Acești oameni detestă însă să le fie invadată viața privată și nu ezită să-i anunțe pe ceilalți despre furia lor, dar urăsc confruntările.


3. Balanță. Calme, prietenoase și răbdătoare, aceste semne sunt de o bunătate ieșită din comun, dar trebuie avut grijă cu ele, deoarece au o latură foarte întunecată pe care o pot folosi atunci când este necesar. Când nu se simt confortabil, se îndepărtează de cercul lor și pot fi foarte reci.






4. Săgetător. Are un temperament bun, dar nu te lăsa păcălit cu ușurință. Devine nervos cu ușurință și se irită des, dar nu este prea aprig la mânie!


5. Taur. Nativii sunt capabili să-i provoace pe ceilalți doar ca să obțină ceea ce își doresc, sunt încăpățânați și urăsc să fie contraziși de cei din jur, chiar dacă știu că au greșit!


6. Berbec. Atacurile nervoase îi determină să explodeze fără probleme și pot răni sensibilitățile prietenilor și chiar pot avea probleme din când în când. Când se calmează, de obicei se căiesc și își cer iertare.


7. Leu. Sunt semne schimbătoare, nu pot fi supuse, sunt autoritare și preferă să fie în zona de comandă. Leii sunt niște dictatori!


8. Gemeni. Gemenii fac parte din top cinci cele mai rele zodii. Sunt, pe de o parte atât de blânzi și de dulci, dar pe de altă parte, atunci când ceva sau cineva nu le face pe plac, sunt în stare să întoarcă lumea împotriva lor. Ei văd doar alb sau negru, deci sunt foarte dificili.






9. Capricorn. Capricornul este mândru, exagerat, înțelege greșit discuțiile, dramatizează mult și chiar devine rău atunci când nu îi place ceva sau cineva.


10. Pești. Peștii ocupă locul trei în topul celor mai rele zodii. Unii tind să creadă că sunt bipolari, imprevizibili, dar nu într-un sens bun. Sunt foarte răi și aprigi la mânie.


11. Rac. Nativul din zodia Rac este o persoană toxică. Are abilități de răzbunare, întrucât latura sa întunecată este puternică, poate răni oameni prin umorul lor negru și reușește să amplifice scandalul și să se răzbune.


12. Scorpion. Primul loc al celor mai rele și mai detestabile zodii este ocupat de acest semn. El este campionul tuturor, deoarece majoritatea nativilor sunt egoiști și negativiști, cruzi și rănesc persoana cu care sunt aproape atunci când sunt nervoși. Cu ei, acum totul e bine, după care e război!





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS