Uranus retrograd aduce schimbări radicale în viața zodiilor

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Uranus retrograd aduce schimbări radicale în viața zodiilor


Atunci când planeta Uranus își face simțită prezența, efectele ei asupra zodiilor sunt marcante, mergând până la schimbări extreme în viața personală și profesională. Dacă vă întrebați de ce vi se întâmplă lucruri incredibile sau aveți sentimente tulburătoare în săptămânile care urmează, Uranus ar putea fi de vină. Planeta, aflată în poziție retrogradă, aduce cu sine un sezon de schimbări și perturbări. Uranus este vechea zeitate creatoare, asociată începuturilor de lume, originii timpului, dar și tendințelor haotice care încearcă să distrugă ordinea. Iată de ce efectele sale pot provoca adevărate șocuri în viața unor zodii.


Berbecul face cheltuieli exagerate

Impulsivitatea Berbecului este și mai puternică, sub influența provocatorului Uranus. Contul său bancar va suferi o scădere considerabilă, iar planurile sale de vacanță vor fi profund afectate. Nici relația romantică nu merge strălucit, atunci când banii lipsesc și există reproșuri la tot pasul. Este vremea unor măsuri de austeritate, pentru ca lucrurile să se echilibreze și în aria financiară și în cea sentimentală.






Taurul are o atitudine rebelă

Nativii Tauri vor avea o perioadă nebună, total scăpată de sub control. Chiar dacă familia și prietenii încearcă se le pună frână, Taurii se vor aventura în tot felul de circumstanțe riscante. Seri de distracție și de băutură, escapade erotice sau cheltuieli nemăsurate, toate se vor desfășura sub semnul retrogradului Uranus. După ce a acumulat oboseală și frustrări, este vremea ca Taurul să se mai și distreze, nu-i așa?


Gemenii fac curățenie în lista de prieteni

Atât online cât și în viața de zi cu zi, Gemenii decid să renunțe la toți falșii prieteni. Deși sunt unul dintre cele mai sociale semne, s-au săturat de persoane cu două fețe, care îi bârfesc pe la spate și încearcă să profite de pe urma lor. Atitudinea revoluționară a Gemenilor ar putea crea ceva probleme și conflicte, dar, la urma urmei, și ordinea a fost creată din Haos. Asta este cea mai importantă lecție pe care Uranus retrograd o dă Gemenilor.






Racul este copleșit de emoții

Nu-i o noutate pentru nativii Raci că emoțiile îi pot lua pe sus. Dar perioada care urmează este prea de tot! Lacrimi, supărări la tot pasul, frustrare și conflicte, iată ce-i așteaptă pe sărmanii Raci. Dar nu destinul le este potrivnic, cum tind ei să explice aceste „drame”, ci modul lor de a vedea lucrurile este complicat și nerealist. Uranus le întunecă privirea, așa că este nevoie să-și facă ordine în gânduri.


Leul învinge toți competitorii

Pentru Leu, influențele lui Uranus sunt benefice și aduc schimbări pozitive în viața sa profesională. Nativii Lei sunt remarcați la locul de muncă, pentru rezultatele extraordinare în anumite proiecte sau pentru un succes deosebit obținut într-o tranzacție financiară. Toți adversarii sunt învinși și nu au cum să nu recunoască meritele Leului. Cât despre șefi, se gândesc serios să ofere Leilor o poziție mai importantă în ierarhie și, bineînțeles, mai mulți bani.






Fecioara este deschisă experimentelor de dragoste

În general, Fecioarele sunt reținute și au multiple tabuuri în cadrul relațiilor. Dar influențele uraniene le deschid mintea către idei neconvenționale cu privire la dragoste și angajamente. Iată de ce multe Fecioare vor accepta în săptămânile care urmează să facă experimente intime și să-și satisfacă dorințele ascunse. Eliberarea minții și îmbrățișarea noii tale vibrații atrăgătoare sunt tendințe captivante și încântătoare, atât timp cât păstrezi controlul și nimeni nu are de suferit.


Balanța simte invidie față de colegi

În perioada următoare, Balanța va avea de înfruntat multe provocări, pentru că eforturile sale profesionale nu vor fi suficient apreciate. Mai multe persoane care nu se străduiesc deloc vor primi laude și vor fi promovate ierarhic pe posturi la care Balanța aspira demult. Spiritul său războinic se va declanșa sub influența lui Uranus retrograd: fie va merge să ceară socoteală șefilor, fie se va hotărî să-și schimbe locul de muncă.






Scorpionul începe o relație nouă

Pentru Scorpion, Uranus retrograd aduce o perioadă propice pentru dragoste. În calea sa vor apărea persoane demne de luat în seamă și ocaziile romantice nu vor lipsi în lunile următoare. Deși conservator, Scorpionul simte nevoia de revigorare sentimentală. Iată de ce va accepta chiar și aventuri trecătoare, doar pentru a simți că vibrează din nou de plăcere și dorință. Dacă totuși nu vrea să-și înșele partenerul, îi va cere acestuia să se gândească la o schimbare în relație, care să aducă mai mult entuziasm și să-l elibereze de rutină.


Săgetătorul are o energie scăzută

Sau, mai precis, se simte leneș și nu vrea decât să stea în pat, să se relaxeze, să se bucure de filme și mâncare bună. Este o perioadă propice pentru vacanță și total nefavorabilă pentru proiecte profesionale. Dacă are mult de treabă la serviciu, Săgetătorul s-ar putea să apară într-o lumină negativă în fața șefilor și a colegilor, pentru că nu prea are chef de nimic. Nici partenerul nu prea este mulțumit de starea de delăsare a Săgetătorului. Dar atunci când te simți obosit, nu are rost să faci altceva decât să te relaxezi, nu-i așa?






Capricornul regăsește o iubire din trecut

Pentru că Uranus are legătură cu originile, cu tot ce este vechi și cu oprirea timpului, nu-i de mirare că nativii Capricorni se întorc către relațiile romantice din trecut. Destinul le va scoate în cale un fost iubit sau o fostă iubită, iar flacăra dintre ei s-ar putea reaprinde. Amintirile care îi leagă sunt un combustibil puternic și constată că se simt foarte bine împreună. De aici și până la o noapte de dragoste dezlănțuită nu mai este decât un pas.


Vărsătorul trebuie să facă reparații acasă

Uranus retrograd va provoca ceva daune la domiciliul Vărsătorului. Influențele sale vor aduce stricăciuni care vor reține atenția Vărsătorilor, pentru perioada care urmează. Nu sunt lucruri grave, dar necesită timp și bani. Fie că este vorba de o inundație, de o țeavă spartă sau de renovarea casei, Vărsătorul nu va avea parte de prea multă distracție zilele următoare.


Peștii sunt subiect de bârfă

Pentru Pești, Uranus retrograd va aduce mici supărări, pentru că află că unele persoane, pe care le credeau prietene, împrăștie zvonuri și bârfe pe la spatele lor. Deși încearcă să ignore aceste fapte, Peștii nu mai pot avea o atitudine pozitivă față de acești așa zişi prieteni. Iată de ce vor petrece o perioadă destul de tensionată și vor găsi mulțumire doar în relațiile familiale.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS