Top 3 zodii care şi-ar putea găsi dragostea pe final de an

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Top 3 zodii care şi-ar putea găsi dragostea pe final de an


Berbec

Persoanele născute în zodia Berbec sunt preferații aştrilor, din motive care le scapă și lor. Până și cei mai pesimiști și retrași dintre ei vor avea parte de cel puțin o șansă la dragoste, dacă nu chiar mai multe. Partea grea, în cazul Berbecilor, e să treacă la acțiune. Obișnuiți să-și facă scenarii dintre cele mai negre, aceşti nativi ar putea afla cu surprindere că există și oameni buni, cărora le pasă de cei din jur și nu au intenții ascunse. Așadar, cuvântul de bază este curajul. În fond, nu e nimic de pierdut. În cel mai rău caz, lucrurile vor rămâne exact la fel ca până acum.


Gemeni

Se anunță un sfârșit de 2019 incendiar pentru nativii din zodia Gemeni. O persoană misterioasă, cunoscută din senin, le-ar putea aduce fluturi în stomac, dar și câteva regrete la pachet. După cum e de așteptat, Gemenii vor face tot posibilul pentru a o da în bară în stilul deja consacrat, cu totul norocul din lume. Ceea ce nu înseamnă că afacerea va fi lipsită de distracție. Din contră, e momentul pentru a face ceea ce, în urmă cu puțin timp, nici măcar nu îndrăzneau a-și imagina. Dacă vor reuși să se ferească de belele și drame, ceea ce nu e tocmai ușor în cazul Gemenilor, treaba ar putea avea un final fericit.


Pești

Peștii ar face bine să ia dragostea în serios, nu ca pe o joacă. Și să se pregătească sufletește, pentru că sunt foarte aproape de ceea ce își imaginează a fi jumătatea perfectă. Ce e drept, realitatea va fi puțin diferită de iluzia unei iubiri ca în filme, însă nu lipsită de aventură. Important este ca Peștii să afle cu precizie ceea ce își doresc, la modul concret. E aproape imposibil să găsești ceea ce crezi că îți dorești dacă nu știi, de fapt, ce cauți.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS