Top 3 zodii care nu acceptă o înfrângere

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Top 3 zodii care nu acceptă o înfrângere


Sunt perseverente şi „nu lasă niciodată pe mâine, ce pot face azi”. Dacă îşi doresc să ajungă pe primul loc, nimic nu le poate sta în cale. Nu ştiu ce înseamnă o înfrângere şi categoric nu ar accepta una. Sunt în stare de orice compromis, nu contează cât trebuie să muncească pentru a sărbători în final succesul mult dorit.


Leu

Nativii Leu nu pot accepta să fie pe locul doi, mai ales dacă ştiu că pot fi cei mai buni. Sunt în stare să renunţe la vacanţe, concedii, petreceri şi preferă să rămână peste program la serviciu dacă sunt siguri că proiectul pentru care depun efort le va aduce succesul. Preferă să lucreze singuri şi să nu se bazeze pe ajutorul altor persoane, mai ales pentru că le este teamă să nu fie trădaţi.


Fecioară

Fecioarele sunt perfecţioniste şi îşi doresc să fie mereu în centrul atenţiei pentru a fi lăudate şi aclamate. Îşi cunosc potenţialul, sunt conştiente de talentul pe care îl au în anumite domenii, motiv pentru care vor să fie constant pe primul loc. Nu acceptă o înfrângere, mai ales dacă ar fi să piardă în faţa unor persoane pe care le consideră inferioare lor.


Scorpion

Nativii Scorpion nu pot accepta vreodată să fie pe locul doi. Ţin foarte mult la imaginea lor şi sunt în stare de absolut orice pentru a-şi menţine poziţia pe podium. Pot fi manipulatori, egoişti sau înşelători, mai ales dacă în joc este succesul după care tânjesc. Au puţini prieteni, dar persoane de încredere, căci în afara lor nu vor să pună baza în absolut nimeni.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS