Schimbări radicale pentru toate zodiile în următoarele trei săptămâni

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Schimbări radicale pentru toate zodiile în următoarele trei săptămâni


Persoanele care şi-au făcut planuri mari ar fi bine să le amâne, deoarece Mercur a intrat în mişcare retrogradă pentru o perioadă de trei săptămâni.

Toate semnele zodiacale sunt afectate, doar că unii simt fenomenul mai intens, iar alţii mai puţin, în funcţie de temperamentul pe care îl au.

În acest răstimp se va contura o perioadă a transformărilor pentru aproape fiecare zodie în parte. Până în 20 noiembrie, unii nativi vor deveni mai confuzi, iar alţii vor avea tendința de a se confrunta cu cei din jur.


Din acest motiv, luna noiembrie va fi destul de tensionată din punct de vedere al comunicării. Ar trebui să devenim mai toleranţi, mai răbdători, mai precauţi, mai atenţi la drum.

De regulă în această perioadă nu se prea recomandă să facem cumpărături masive ori să facem achiziţii importante.

Mercur va fi retrograd în cea mai mare parte în Scorpion, iar acest fapt va determina persoanele născute în această zodie să se reevalueze.

Scorpionii sunt afectaţi în această perioadă şi vor trece prin nişte transformări importante.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS