Perechi zodiacale puternice. Tu şi partenerul tău vă aflaţi printre ele?

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Perechi zodiacale puternice. Tu şi partenerul tău vă aflaţi printre ele?


1. Berbec - Balanţă

În timp ce Berbecul poate avea calităţi excelente de conducere şi este, de obicei, foarte încăpăţânat şi dornic să facă tot ce îi stă în putere pentru a ajunge acolo unde îşi doreşte, Balanţa ştie întotdeauna cum să preia controlul, să se impună şi să găsească soluţii în cele mai dificile situaţii. Berbecul tinde să graviteze spre Balanţă fără griji atunci când îşi doreşte ceva cu adevărat semnificativ; aceste două zodii se potrivesc de minune deoarece amândouă îşi doresc o legătură emoţională profundă, în timp ce nu uită nici de nevoia de aventură.


2. Gemeni - Săgetător

Persoana născută sub semnul Gemenilor este amuzantă, plină de viaţă şi cu chef de distracţie; poate să vorbească despre aproape orice şi să înveselească oamenii din jurul tău. Cu toate acestea, dorinţa de libertate a sa nu îl ajută foarte mult în relaţiile constante. Pentru a rămâne alături de cineva pe termen nedeterminat, are nevoie de un partener care nu îi va ştirbi niciodată libertatea şi cu care se poate distra. Aici intervine Săgetătorul, o zodie inteligentă, cu planuri mari în viaţă şi visuri incredibile. Cu un caracter impulsiv, această pereche este dornică să cucerească lumea şi să ajungă acolo unde visează.






3. Rac - Taur

Racul este una dintre cele mai sensibile şi pline de compasiune persoane pe care le vei întâlni în viaţa ta. Cea mai incredibilă trăsătură a sa este empatia pe care o are - aceasta este, de asemenea şi cea mai mare slăbiciune a sa deoarece îi este imposibil să spună „Nu” oamenilor. Persoana Rac adoră relaţiile şi îşi doreşte să împărtăşească o legătură profundă şi semnificativă cu cineva care să o înţeleagă şi să o iubească. Face pereche incredibil de bună cu Taurul care, de asemenea, apreciază conexiunile emoţionale mai presus de toate celelalte. În momentul în care un Rac şi un Taur îşi unesc forţele totul se schimbă. Amândoi au planuri măreţe şi ştiu ce au de făcut pentru a îşi vedea visurile devenite realitate.


4. Capricorn - Fecioară

Capricornii îşi ştiu obiectivele în viaţă şi îşi petrec mult timp încercând să ajungă acolo unde îşi doresc. Sunt ambiţioşi şi au abilităţi de lideri. În momentul în care renunţă la măştile lor şi stabilesc o legătură cu cineva, fac tot posibilul să se asigure că relaţia are succes. Fecioara este la fel de concentrată şi de ordonată în viaţă. Visurile lor se unesc la un moment dat şi asta îi ajută să meargă mai departe; le place să deţină puterea, să controleze lucrurile şi să aibă o viaţă foarte bine planificată.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS