Nunta perfectă pentru fiecare zodie

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Nunta perfectă pentru fiecare zodie


Ca să te simţi bine la propria ta nuntă ai nevoie de câteva amănunte, specifice zodiei tale. Dacă ştii deja când şi cu cine, ia în considerare şi alte câteva detalii importante.


Berbec:

E o zi glorioasă cea în care iubitul tău te conduce la altar. Oricine poate să vadă strălucirea bucuriei din ochii tăi. Eşti gata să dansezi până îţi rupi pantofii şi nu ai nevoie decât de muzică dată tare.


Taur:

Nu faci lucrurile pe jumătate şi ţii morţiş să ai cea mai bună mâncare şi o atmosferă de calitate. Aşa că viitorul tău soţ trebuie să pună la bătaie tot ce are ca să te facă fericită.


Gemeni:

Multă culoare, multă veselie, multă lume şi un program artistic interesant este ceea ce îţi doreşti pentru nunta voastră. Cât despre tine, ţi-ar plăcea să ieşi un pic din tipare.






Rac:

Ai vrea să respecţi toate tradiţiile şi să te simţi fericită la braţul alesului tău purtând acelaşi colier de perle pe care la avut şi mama sau bunica ta la propria lor nuntă. O locaţie romantică şi muzică veche sunt obligatorii.


Leu:

Cât mai mult lux şi o petrecere memorabilă, despre care să se scrie şi la ziarul local, dacă s-ar putea! Este cea mai frumoasă zi din viaţa ta, aceea în care te privesc toţi ca prinţesa care ai simţit mereu că eşti.


Fecioară:

Definită într-un singur cuvânt, nunta ta trebuie să fie… perfectă! Nu neapărat sofisticată sau excesiv de luxoasă, dar cu mult bun gust, mâncare delicioasă dar nu indigestă şi fără nicio notă falsă.






Balanţă:

Romantism şi eleganţă până la cel mai mic detaliu, de la fundiţele de la scaune, până la jarteaua pe care mirele tău ţi-o dă jos cu dinţii… Este exclusă orice glumă vulgară…!


Scorpion:

Ai prefera mai degrabă o petrecere restrânsă, numai cu cei foarte apropiaţi, dar s-ar putea să fii nevoită să inviţi mai mulţi. Tu străluceşti la braţul lui, chiar dacă nu-ţi manifeşti fericirea în prea multe cuvinte.


Săgetător:

Cadrul perfect pentru nunta ta este undeva în natură mai degrabă decât un restaurant din centrul oraşului prăfuit. Dacă simţi pădurea sau marea în apropiere e ok, în rest distracţia poate să înceapă iar tu eşti regina absolută!






Capricorn:

O ţinută elegantă prin simplitate şi croială rafinată, fără prea multe zorzoane care ţie îţi repugnă. Te conformezi obiceiurilor fiindcă îţi place să respecţi tradiţiile, dar fără nimic exagerat.


Vărsător:

Ai nevoie de prietenii tăi vechi ca să te simţi bine pornind în noua viaţă. Dintre toate zodiile, tu percepi cel mai acut pierderea libertăţilor de burlăciţă. Petrecerea trebuie să fie veselă şi inedită.


Peşti:

Crearea misterului şi acel ceva magic care însoţeşte nunţile e tot ce îţi trebuie ca să fii fericită. Din fericire, obţii aceasta fără efort, prin simpla ta prezenţă diafană. Singura problemă este să reuşeşti să îţi stăpâneşti lacrimile…





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS