Gesturi pe care zodiile de aer le adoră într-o relaţie

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Gesturi pe care zodiile de aer le adoră într-o relaţie


Dacă eşti cu cineva născut într-o zodie de aer, nicio zi nu va semăna cu alta. Aceste zodii iubesc noutatea, varietatea, aventura şi sunt mai independente decât îţi imaginezi. Însă cu atitudinea potrivită, poţi face un Geamăn, o Balanţă sau un Vărsător să se topească de dragul tău. Iată cum!


Susţine-le, mai ales în public!

Orice nebunie i-ar trece prin minte, cineva născut într-o zodie de aer aşteaptă reacţia ta pozitivă şi entuziastă ca pe o notă de zece la un examen important. Are nevoie să fii alături de el, să-i susţii ideile, proiectele şi planurile, asta indiferent că are dreptate sau nu. Chiar dacă nu sunt printre cele mai uşor impresionabile zodii şi nici nu caută aprobarea cuiva pentru a acţiona, totuşi pe un astfel de nativ îl dezamăgesc situaţiile în care nu-ţi smulge o apreciere: îi place să fie admirat, lăudat. Cu cât îl faci să se simtă mai special, cu atât mai bine pentru tine şi pentru relaţia voastră.


Ajută-le să se relaxeze!

Viaţa celor născuţi într-un semn de aer este mereu o-ntreagă agitaţie şi nebunie. Chiar dacă par volubili şi zâmbitori, ei trăiesc des momente de incertitudine, de anxietate, în care simt că n-au cum s-o scoată la capăt. În toate aceste momente, fii liniştea şi pacea jumătăţii tale de aer. Spune-i că îţi faci griji atunci când el nu e în apele lui şi asigură-l permanent că-l iubeşti.


Lasă-le să... doarmă!

Zodiile de aer nu au un program foarte bine organizat. Nu de puţine ori se întâmplă să piardă nopţile pentru că tocmai atunci au mai multă inspiraţie, chef de muncă sau de distracţie. Cu toate astea, pentru ele somnul e sfânt şi au nevoie să recupereze fiecare noapte albă, fiecare minut nedormit. Te vor iubi dacă le vei pregăti cafeaua şi micul dejun în vreme ce mai aţipesc o jumătate de oră dimineaţa sau dacă nu vei pune ceasul să sune în weekend înainte de miezul zilei.


Fă-le daruri nonconformiste!

Tot ceea ce este neobişnuit şi unic atrage zodiile de aer ca un magnet. Evită să-i faci cadouri clasice, banale. Cu cât eşti mai creativă şi-l distrezi mai tare cu ideile tale, cu atât mai bine. Cadourile personalizate, cele unicat sau pe care n-a apucat să pună nimeni mâna înaintea lui – ultima generaţie de smartwatch, smartphone sau tv – îl fac să se bucure exact ca un copil.


Cheamă prietenii în vizită!

E foarte important să te înţelegi bine cu prietenii lui şi să nu-l ţii departe de ei. Zodiile de aer au mare nevoie de libertate sau măcar de iluzia libertăţii. Şi apoi, nu-l deranjează nici dacă tu însăţi eşti foarte sociabilă, primeşti complimente şi-ţi faci mereu cunoştinţe noi. Cu cât eşti înconjurată de mai mulţi oameni, cu atât e mai mândru. Şi la fel şi-ar dori să fii şi tu în ce-l priveşte.


Vorbeşte-le optimist despre viitor!

Zodiile de aer adoră să aibă alături pe cineva la fel de încrezător, deschis şi vesel. Când sunt nehotărâte, le prinde tare bine să le încurajezi, să le complimentezi, să le spui că vei fi mereu lângă ele. Şi în niciun caz nu te întoarce în trecut pentru a-i aminti greşeli pe care le-a făcut, fiindcă nimic nu-i ucide pasiunea mai rapid decât certurile şi reproşurile ivite din nimic.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS