De ce-şi doresc oamenii să se împrietenească cu tine, în funcție de zodia ta

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
De ce-şi doresc oamenii să se împrietenească cu tine, în funcție de zodia ta


Berbec:

Pentru că ești o persoană plină de viață și impulsivă, oamenii tind să subestimeze cât de loial și grijuliu poți fi. Ai o perspectivă pozitivă asupra vieții și ești capabil să pornești în tot felul de aventuri distractive. Încerci să îți provoci prietenii să iasă din zona lor de confort și să încerce lucruri noi. Îți prețuiești prietenii și încerci să ții minte toate ocaziile speciale, cum ar fi zilele de naștere. Nu numai că ești primul care se oferă să organizeze o petrecere aniversară, dar îți place să planifici petreceri și din motive mai puțin speciale.


Taur:

Toată lumea știe că ești un prieten pe care oricine se poate baza, dar nu mulți cunosc faptul că ești foarte petrecăreț și distractiv. Ai tot ce trebuie pentru a fi un prieten adevărat. Pe de o parte, ești răbdător și foarte de încredere, iar pe de altă parte, îi faci pe oameni să simtă că trăiesc cu adevărat în prezența ta.


Gemeni:

Toată lumea știe că adori petrecerile și că poți vorbi cu oricine despre orice. Cu toate acestea, doar prietenii știu cât ești de distractiv, susținător și că faci ca totul să fie mai bine doar cu simpla ta prezență. Oricine vrea să se împrietenească cu tine pentru că ești amuzant și spargi orice zid cu umorul tău. De asemenea, ești foarte deschis. Poate că nu ești mereu punctual, dar atunci când vine vorba de a fi acolo pentru un prieten care are nevoie de tine, nu există nimic care să îți stea în cale.


Rac:

Toată lumea are nevoie de un prieten în fața căruia să-și poată descărca emoțiile, și acela ești tu! Este clar că înapoiezi dragostea primită dublată sau chiar triplată. Tu ești persoana cu care prietenii vor să vorbească atunci când trec printr-o despărțire sau când sunt fericiți pentru că trăiesc o nouă iubire. Ești mereu acolo pentru a înveseli oamenii și pentru a-i face să se simtă mai bine, încuranjându-i să îmbrățișeze bucuria și fericirea. Oferi și nu aștepți nimic în schimbi, ești cel mai bun prieten!


Leu:

Deții întregul pachet atunci când vine vorba de prietenie. Ești vibrant, distractiv și se întâmplă lucruri uimitoare atunci când ești în preajmă. Ești prietenos și atragi străinii, totuși rămâi fidel prietenilor vechi și nu cauți mereu persoane noi sau mai bune cu care să vorbești. Nu ai abandonat niciodată un prieten, pentru că îți alegi prieteni spectaculoși cu care dezvolți relații profunde odată cu trecerea timpului.


Fecioară:

Cine nu și-ar dori un prieten capabil să rezolve aproape orice problemă? Poate la prima vedere, fiabilitatea și încrederea ta nu par atât de fulgerătoare, dar ești un prieten uimitor și oricine te cunoaște este extrem de norocos. Observi totul și, chiar dacă atenția pentru detalii poate provoca uneori neplăceri, de cele mai multe ori îți salvează ție sau celorlalți ziua.


Balanţă:

Ești un prieten grozav. Ești corect și capabil să vezi lucrurile din mai multe puncte de vedere. Totuși, asta nu înseamnă că nu-ți poți susține un prieten dacă are nevoie de tine ca avocat. Ești loial, distractiv, creativ și, de asemenea, amuzant. Ai prieteni din copilărie și prieteni noi de săptămâna trecută. Când prieteniile tale se sfârșesc, încerci să le lași să plece cu recunoștință pentru tot ceea ce ai învățat din ele, dar nu te vei agăța de o relație dacă aceasta este toxică.


Scorpion:

Nu există nimeni pe pământ care să fie atât de legat de prieteni ca tine. Ești genul de persoană care rămâne prieten cu prietenii fostului, chiar dacă relația voastră s-a terminat urât. Mai mult decât atât, sari în apărarea amicilor de fiecare dată când îi simți în pericol și nu accepți să se vorbească pe la spate despre ei.


Săgetător:

Faci mereu lucruri distractive și mergi în locuri neobișnuite. Dacă cineva are energia și curiozitatea ta, puteți fi cei mai buni prieteni. Oamenii precauți sau lenți nu sunt pentru tine. Toată lumea vrea să călătorească alături de tine și să experimenteze încântarea cu care faci absolut orice. Îți iubești libertatea și nu vrei ca cineva să ți-o fure, așa că ai nevoie de un prieten care să poată țină pasul cu tine.


Capricorn:

Nu poți ascunde cât de mult îți iubești prietenii, iar ei prosperă sub aripa ta protectoare.

Ești dinamic și de încredere, de aceea îți faci prieteni pe oriunde mergi, la serviciu, la școală, la distracție și așa mai departe. Oamenii gravitează în jurul tău datorită personalității tale uimitoare, iar apoi sunt răsplătiți cu abilitatea ta de a fi un prieten adevărat. Nu este surprinzător faptul că cercul tău social este imens, pentru că îți tratezi minunat prietenii.


Vărsător:

Tu lași oamenii să fie ei înșiși, iar asta vine ca o ușurare pentru ei. Nu judeci, ba chiar îi încurajezi să-și dea jos măștile și să își arate adevărata identitate. Ești foarte independent, dar indiferent unde te duci, îți vei face prieteni noi sau vei avea deja niște prieteni pe care îi poți vizita. Nu tolerezi răutatea și intimidarea și vei lupta împotriva lor, mai ales când sunt îndreptate către prietenii tăi.


Peşti:

Ai ceva de care oamenii se simt imediat atrași și care îi face să te dorească în viața lor. Poate fi vorba despre compasiunea sau creativitatea ta. Nu îți plac conflictele și vei face tot ce îți stă în putință pentru ca toată lumea să fie fericită. De regulă, oferi a doua șansă, așadar, chiar dacă o prietenie s-a încheiat prost, asta nu înseamnă că nu va mai putea fi niciodată reînviată.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS