Dă-ți seama dacă te folosește, în funcție de zodia lui

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Dă-ți seama dacă te folosește, în funcție de zodia lui


Berbec:

Concurența este foarte importantă pentru un Berbec, de la muncă la relații, el întotdeauna trebuie să fie pe primul loc. Acest lucru înseamnă că e plin de încredere în el și cu ajutorul ei poate fermeca pe oricine. În cel mai urât scenariu, el te-ar putea folosi și te-ar putea privi drept un premiu pe care trebuie să îl câștige. Semnele de avertizare sunt greu de identificat, pentru că este atât de priceput să te facă să te simți specială. Dacă e mereu ocupat atunci când îl inviți să ia prânzul cu tine sau să vă petreceți weekendurile împreună, înseamnă că vrea doar o relație cu beneficii de la tine și că e momentul să treci mai departe.


Taur:

Taurul este unul dintre cele mai de încredere semne zodiacale, dar asta nu înseamnă că nu are și părți negative. El este posesiv și se lasă condus foarte mult de lucrurile materiale, ceea ce poate înseamnă că va vrea să te transforme în lucrul său, la fel ca un ceas sau o mașină, spre exemplu. S-ar putea să fie măgulitor la început prin felul în care te face să te simți în public, dar asta e tot ce poți obține de la el. Există riscul de a te privi drept un accesoriu și să nu te aprecieze pentru cine ești. Și, la fel ca în cazul unui ceas, el se poate plictisi cu ușurință de tine, ca mai apoi să vâneze următoarea mare tendință, lăsându-te cu inima rănită. Dacă te îngrijorează că te consideră un obiect, acordă atenție modului în care se poartă cu tine în public și în privat. Întreabă cum ți-a fost ziua, cum a fost la muncă și care sunt interesele tale? Acestea sunt modalități simple prin care un bărbat arată că îi pasă de viața ta. Dacă arată interes doar pentru el și nu și pentru tine, atunci e momentul să fugi!


Gemeni:

Stabilitatea nu e punctul forte al nativului din Gemeni. Sentimentele sale se pot schimba în orice moment, făcându-te să te întrebi mereu cum este relația voastră cu adevărat. Acest lucru ar putea duce la o poveste de dragoste foarte zbuciumată. Unul dintre cele mai complicate lucruri în cazul acestuia este că nu te poți baza pe el. Ori de câte ori îți faci planuri, acestea sunt întrerupte de diverse alte lucruri. Anularea frecventă pe ultima sută de metri a planurilor este un indicator clar că nu îți respectă timpul. De asemenea, te poate face să te îndoiești de tine. Încearcă să nu te întrebi prea mult ce faci greșit, pentru că cel mai probabil e vina lui.


Rac:

Racul este foarte profund și tandru în relații, dar, la fel ca toată lumea, are și defecte. Cel mai mare steag roșu care ar trebui să te atenționeze cu privire la relația voastră este modul în care te prezintă altor oameni din viața lui. Ar putea exista câteva motive serioase pentru care decide să păstreze secretă relația cu tine de prietenii și familia sa. Poate se simte jenat de relația voastră în sine și vrea să transmită ideea că nu e nimic serios între voi. Oricare ar fi motivul, acest mic secret poate înseamnă că se folosește de tine. El obține toate beneficiile iubirii fără să admită că tu și el formați un cuplu. Poate așteaptă o altă femeie să facă acest pas.


Leu:

Regele junglei, Leul, emană încredere prin toți porii. El poate fi sufletist și distractiv. Dragostea lui de viață este molipsitoare și nu poți să nu admiri felul în care se înconjoară cu experiențe frumoase. Totuși, nu e vorba doar de experiențe, ci și de bani și lucruri materiale. El este cu adevărat lacom și orice conversație vei purta cu el se va încheia dându-ți sentimentul că ai făcut ceva greșit. Într-o relație, nimeni nu ar trebui să plătească pentru tot, iar acesta este un indicator clar că te folosește pentru averea ta, ceea ce nu este acceptabil. Lucrezi din greu pentru banii tăi, iar dacă el profită de tine, îndepărtează-te cât mai repede de lângă el.


Fecioară:

Bărbatul Fecioară este foarte muncitor și încearcă mereu să urce pe scara ierarhică, făcând orice pentru a ajunge în vârf. Acestea fiind spuse, el te poate folosi pentru a-și face intrarea. Este vorba despre conexiunile la locul de muncă, spre exemplu. Te poate folosi pentru a ajunge la prietenii tăi influenți care îl pot ajuta profesional. Își dorește mereu să se întâlnească cu ai tăi, dar nu amintește niciodată de ai lui? Aceste tehnici pot părea inofensive, așa că acordă o atenție deosebită modului în care vorbește cu oamenii cu care îi faci cunoștință. Dacă discută despre muncă, bani sau cere chiar favoruri, atunci ar trebui să ai o conversație importantă cu el!


Balanţă:

Bărbatul Balanță este un domn foarte bine îngrijit, în cele mai multe cazuri. Gustul și manierele sale impecabile pot fi lucrurile care te-au atras prima oară la el. Pe parcurs, el poate decide că nu ești conform standardelor lui. El nu te va ține ascunsă, dar va fi într-o permanentă căutare de ceva mai bun. Nimeni nu ar trebui să fie niciodată extrem de critic la adresa partenerul lor, mai ales în ceea ce privește aspectul fizic. Dacă îți spune cum să te îmbraci sau cum să te machiezi, cu siguranță te folosește pentru ca imaginea lui să fie cât mai completă. Dacă nu își exprimă niciodată interesul față de viața ta și încearcă să-ți controleze înfățișarea, este timpul să ieși din relație.


Scorpion:

În cele mai multe cazuri, bărbatul Scorpion este plin de sentimente și știe să și le exprime. Aceasta poate fi o bază excelentă pentru relația voastră sau ar putea duce la o dezamăgire majoră. El te poate folosi pentru a primi dragostea și afecțiunea de care are nevoie, fără să ofere nimic în schimb. Poți să îi spui că îl iubești, iar el să îți zâmbească și să te îmbrățișeze, dar fără să spună și el același lucru. Fii atentă la acești indicatori!


Săgetător:

Pasiunea bărbatului din Săgetător nu cunoaște limite. De la sex la iubire, el te va face să simți o mulțime de lucruri plăcute. De fapt, pune atâta pasiune în tot ce face încât uneori simte nevoia de a o împărtăși cu mai multe femei. Oricum ar fi, este nedrept pentru tine. Ca să îți poți da seama de asta ar trebui să fii atentă la momentul în care îți vorbește. Se întâmplă numai noaptea târziu sau in timpul programului de lucru să te bage în seamă? Dacă da, e posibil ca în timpul său liber să fie ocupat cu alte doamne. Vestea bună este că nu te va putea minți, însă trebuie să îl confrunți cu privire la absența lui, iar el îți va răspunde sincer, fie că e de bine sau de rău.


Capricorn:

Bărbatul Capricorn este greu de citit. Chiar și într-o relație sănătoasă, el întâmpină dificultăți în a-și exprima sentimentele. Când încerci să-i vorbești, el nu e niciodată disponibil. Sau, dacă îi trimiți un mesaj prin care îi sugerezi un plan, rar primești răspuns. Nu se deschide niciodată și refuză să răspundă gesturilor tale romantice? Dacă observi toate astea, e cazul să pui punct!


Vărsător:

Bărbatul Vărsător întâmpină dificultăți majore în a se implica total într-o relație, cu alte cuvinte, este indisponibil emoțional. Cu toate acestea, el este foarte atent să te scoată la întâlniri sau orice astfel de gesturi, de aceea îți va fi destul de greu să-ți dai seama dacă ești o excepție sau nu. Conversațiile romantice nu sunt punctul lui forte, așa că o confruntare cu el ar putea fi aspră. A încercat să schimbe subiectul sau a refuzat să vorbească despre evoluția relației voastre? Acesta este un semn destul de clar că te folosește pentru altceva, dar că nu vrea nimic serios cu tine. Acest lucru este foarte frustrant, mai ales dacă tu ai alte planuri pentru voi.


Peşti:

Bărbatul Pești este foarte imprevizibil, dar capabil să te țină la degetele de la picioare. Acest lucru poate determina să aveți o relație interesantă sau una dezamăgitoare. Partea proastă este că nu există prea multe semne care să te ajute să îți dai seama. Cea mai mare problemă a sa este loialitatea. El este predispus la infidelitate, ceva ce nu poate fi ignorat în cazul în care cauți o relație serioasă. Una dintre puținele modalități prin care îți poți da seama că se folosește de tine este să fii atentă la cât de interesat este el de viața ta personală. Îți pune întrebări și îți ascultă cu interes răspunsurile? Dacă da, înseamnă că îi pasă de bunăstarea ta și de cine ești ca persoană. Fără acest interes exprimat, cel mai probabil profită de tine pentru altceva, în timp ce caută în paralele o parteneră cu care să simtă că se potrivește mai bine.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS