Cum enervezi fiecare zodie

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Cum enervezi fiecare zodie


Orice zodie are un punct slab, în care, dacă loviţi, vă alegeţi cu un(o) nativ(ă) de-a dreptul exasperat(ă). Iată cu ce vulnerabilităţi ne-au pricopsit aştrii!


Berbec: Nu îl(o) lăsaţi să facă ce vrea, nu îl(o) ascultaţi când vorbeşte cu voi, ba mai mult, spuneţi-i că greşeşte.


Taur: Faceţi schimbări dese, spuneţi-i că face excese financiare şi puneţi-l(o) să facă exerciţii fizice.


Gemeni: Refuzaţi să vă împrieteniţi cu el(a). Nu îl(o) băgaţi în seamă şi ignoraţi-l(o) când vă abordează.


Rac: Jucaţi-vă cu sentimentele lui(ei). Faceţi remarci personale, nu vă cereţi scuze şi refuzaţi să îl(o) înţelegeţi.


Leu: Umiliţi-l(o) în public. În timp ce încearcă să atragă atenţia, întoarceţi-i spatele şi lăsaţi-l(o) cu ochii-n soare.






Fecioară: Faceţi dezordine în viaţa lui(ei). Schimbaţi planurile pe care le-aţi stabilit în ultimul moment.


Balanţă: Nu colaboraţi cu el(a). Refuzaţi să faceţi compromisuri, dar nici nu acţionaţi în direcţia opusă. Lăsaţi-l(o) să stea în expectativă.


Scorpion: Dezvăluiţi lumii ceva personal despre el(a). Nu îl(o) lăsaţi să vă spună ce îl(o) apasă şi lăsaţi-l(o) să afle că l-ai(aţi) bârfit(-o).






Săgetător: Restricţionaţi-l(o). Obligaţi-l(o) să vă sune la ore fixe şi daţi-i de înţeles că nu îi acceptaţi felul de a gândi.


Capricorn: Puneţi-l(o) la treabă, iar mai apoi nu îi mulţumiţi, nu îi lăudaţi munca şi nu îl(o) compensaţi în vreun fel.


Vărsător: Ia-l(Luaţi-o) în derâdere, orice v-ar spune. Demonstraţi-i în mod public că nu a avut dreptate şi ignoraţi-i contraargumentele.


Peşti: Distrugeţi-l(o) emoţional cu o ceartă pornită din nimic, iar mai apoi forţaţi-l(o) să îşi asume responsabilităţi.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS