Cele mai încercate zodii pentru următoarea perioadă

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Cele mai încercate zodii pentru următoarea perioadă

Nativii Scorpion ar trebui să fie atenţi la promisiunile făcute de prieteni, asociaţi, colaboratori, pentru că nu vor fi respectate. Oricât de interesantă ar putea părea o propunere, în majoritatea cazurilor nu se va materializa.

Pentru nativii Săgetător nu este momentul potrivit să înceapă o afacere, pentru că investiţia va fi în zadar. Însă o listă cu obiective este esenţială pentru săptămânile ce urmează.

Capricornii ar trebui să aibă grijă de sănătatea lor. Intervenţiile chirurgicale nu sunt recomandate decât dacă sunt urgente. Atlfel, recuperarea ar putea fi mai dificilă.

În viaţa nativilor Vărsător poate apărea un conflict legat de o călătorie, un drum sau o relocare, mai ales dacă intervine cineva din familie. Însă la capitolul negocieri staţi foarte bine, aşa că profitaţi să începeţi un nou proiect.






Şi nativii Peşti vor fi implicaţi într-o ceartă - mai mult ca sigur cu o femeie. Veţi avea câştig de cauză doar dacă nu luaţi decizii pripite cum ar fi să demisionaţi.

Berbecii vor găsi mijloacele potrivite să rezolve orice probleme legate de acte sau documente. Însă nu este recomandat să faceţi achiziţii importante.

Iar Taurii află ce trebuie să facă în această săptămână după o scurtă pauză.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS