Cât vei suferi din dragoste în funcție de zodie

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Cât vei suferi din dragoste în funcție de zodie


Nimeni nu este ferit de suferința în dragoste, iar acest lucru este prețul pe care toți îl plătim pentru a iubi și a fi iubiți. Dar modul fiecăruia de a întâmpina suferința este diferit în funcție de semnul zodiacal. Toți facem față altfel durerii, avem propriile mecanisme de apărare și propria durată necesară pentru a ne vindeca după o dezamăgire sentimentală. Unele persoane se prăbușesc, dar se ridică mai repede, altele rămân marcate pe viață, deși par detașate și puternice. Iată câtă suferință ne rezervă aștrii când vine vorba de iubire!


Suferința Berbecului este foarte profundă

Berbecul face parte dintre zodiile care iubesc pasional și se dăruiesc total în relație. Dar este și posesiv, gelos și are așteptări foarte mari de la partener. Iată de ce îi sunt rezervate suferințe copleșitoare, care îi pot schimba total sufletul. Berbecul nu trece niciodată cu adevărat peste o durere puternică. Dacă va fi trădat sau părăsit, el va rămâne mereu în așteptare, chiar și peste ani, visând la momentul când partenerul se va întoarce plin de regrete.


Taurul îndură patimi grele

Fiind sub semnul planetei Venus, Taurul este dependent de iubire. Are nevoie de prezența și de susținerea unei persoane dragi pentru a trece peste dificultățile vieții. Nevoia sa de a fi valorizat și de a conta este foarte mare, astfel încât orice mică neglijență din partea partenerului este percepută disproporționat. De fiecare dată când se simte neiubit sau abandonat, Taurul retrăiește toate traumele din trecut și suferința sa se dublează, aducându-l pe marginea prăpastiei. Proba timpului în relație și maturitatea vor tempera tendințele năvalnice ale nativilor Tauri, vindecându-le treptat suferințele.


Gemenii se detașează de dragoste

Pentru Gemeni, suferința provocată de iubire ar fi foarte greu de suportat dacă nu ar adopta o atitudine detașată, lăsând, pur și simplu, lucrurile să treacă. Ei pot fi foarte radicali, declarând chiar că nu mai au nevoie de iubire, după ce au fost dezamăgiți sau trădați în dragoste. Cu toate acestea, nu vă imaginați că suferința lor este mai puțin profundă. S-ar putea chiar ca impactul să fie atât de mare încât să le modifice total viziunea asupra vieții și să îi lase cu un gol în suflet.


Racul este copleșit de durere

Viața emoțională a Racului este foarte intensă, așa că și iubirea poate să-i provoace sentimente extrem de dureroase. Atunci când suferă, Racul nu mai poate fi atent la niciun argument rațional și adesea are reacții extreme. Îi pot veni chiar gânduri periculoase, de a-și face singur rău. Fiind foarte sensibil, Racul este rănit adeseori, chiar și când partenerul nu intenționează asta. De aceea, se află permanent pe muchea unei prăpăstii și trebuie să-și găsească mai multe surse de stabilitate pentru a face față suferinței.


Leul plânge, dar și bravează

Pentru Leu, iubirea este importantă din mai multe puncte de vedere: îi oferă bucurie, ca oricărei persoane, dar îl și face să se simtă important și îi hrănește orgoliul. Așa că suferința sa amoroasă este dublată de o lovitură în mândria personală. Iată de ce Leul se reface greu după suferința din iubire, dar declară frecvent că nu este afectat și nu-i pasă prea tare. Din fericire, destinul îi rezervă iubiri destul de stabile, astfel încât ocaziile de a suferi din dragoste nu sunt foarte numeroase.


Fecioara face o obsesie din dragoste

Pentru Fecioară funcționează vorba românească „i s-a pus pata”. Odată ce a creat anumite proiecții legate de iubire, Fecioara ține cu dinții de ele. Fiind un semn de pământ, Fecioara poate fi rece și precaută în relații, dar poate suferi extrem de tare când dezvoltă o obsesie amoroasă. Chiar dacă jumătate din durerea sa este închipuită, Fecioara are senzația că nu va depăși niciodată drama prin care trece. Este important ca, atunci când suferă din iubire, să i se ofere ocazii de distragere și activități alternative, care s-o calmeze.


Balanța este supusă dezamăgirilor

Pentru Balanță, dragostea este un drum foarte greu, cu multe trădări și suferințe. Se îndrăgostește de multiple ori și este adesea abandonată, ceea ce face ca sufletul său să devină din ce în ce mai întunecat. Doar apariția unei persoane care să i se dedice și cu care să se potrivească perfect poate reechilibra Balanța. Dar, fiind îndrăgostită de o ființă ideală, Balanța tolerează greu defectele și slăbiciunile persoanelor din realitate.


Scorpionul nu tolerează trădarea

Chiar dacă sângerează în interiorul său, Scorpionul nu poate accepta trădarea și ipocrizia. De aceea, se va îndepărta încetul cu încetul de partenerul care îi provoacă dezamăgire. Suferința sa va fi de lungă durată și îi va provoca ariditate emoțională și pierderea încrederii în oameni. Deși este avid de dragoste, Scorpionul își va închide inima după suferințe repetate și se va bucura doar de plăceri senzuale, fără să se mai implice sentimental.


Săgetătorul lasă lucrurile să treacă

Dedicat și plin de iubire, Săgetătorul nu acceptă, totuși, să fie copleșit de suferință. Dezamăgirile îi pot provoca o stare de perplexitate și se va îndepărta de sursa durerii, pe măsură ce partea sa rațională se activează, ca o formă de a se apăra de durere. Pe termen lung, Săgetătorul își va construi bariere, pentru a nu mai suferi din nou, devenind foarte atent la relații și renunțând la dragoste, dacă se simte amenințat.


Capricornul își pierde cumpătul când suferă

Pentru Capricorn, stabilitatea în dragoste este foarte importantă, iar dezamăgirile îl pot aduce pe marginea prăpastiei. Atunci când simte că pierde persoana pe care o iubește, va face orice s-o țină alături, recurgând la amenințări și la șantaj emoțional dacă este nevoie. Nativii Capricorni iubesc din tot sufletul și sunt gata să sacrifice orice pentru dragostea lor. De aceea, finalul unei iubiri îi aruncă în cea mai neagră deznădejde. Dar și când își revin, nu vor mai cădea iar în aceeași capcană. Vor deveni duri și sarcastici, iar persoana care i-a trădat nu va mai avea nicio șansă cu ei.


Vărsătorul suferă mocnit când iubește

Prin natura sa rece, Vărsătorul poate lăsa impresia că nu este foarte afectat după o ruptură sentimentală. În realitate, el suferă mocnit, pentru că este foarte dependent de iubire și apreciere. Dacă a fost trădat, Vărsătorul își ascunde emoțiile și arată o față imperturbabilă celor din jur. Persoana pe care a iubit-o poate fi indusă în eroare de calmul Vărsătorului, care încearcă să se convingă inclusiv pe sine că nu a pierdut nimic. Dacă se activează anumite resorturi emoționale, Vărsătorul poate exprima zgomotos și dramatic toate frustrările pe care le-a negat în trecut.


Peștii trăiesc o senzație de vid

Atunci când relația lor de iubire se sfărâmă, Peștii au nevoie de o perioadă foarte lungă pentru a se reface. Chiar și atunci când dau semne că și-au revenit, ei ascund o tristețe nemărturisită și un gol interior. Pentru că sunt extrem de dependenți în iubire, Peștii se agață cu orice preț de relație, chiar și când este evident că lucrurile s-au sfârșit. Pot face sacrificii și concesii greu de imaginat, doar pentru a menține o imagine ideală a relației. De aceea, vor suferi frecvent, dar asta nu-i va împiedica să intre în noi relații riscante, în căutarea partenerului perfect.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS