6 zodii cărora le pasă prea mult de ceilalți

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
6 zodii cărora le pasă prea mult de ceilalți


Vărsător. Voluntariatul este foarte important pentru acest nativ. El este foarte implicat în cauze nobile. Dacă un Vărsător se oferă să te ajute într-un fel, poți fi sigur că o va face cel mai probabil mai devreme și cu o grămadă de idei despre cum să faci lucrurile mai bine. Va face voluntariat cu organizații deja consacrate, dar și pe cont propriu atunci când simte că e nevoie de el. Vărsătorul nu se limitează la a fi lider, el poate fi, de asemenea, un coechipier de excepție.


Fecioara. Dorința de a ajuta este doar una dintre numeroasele calități ale Fecioarei. Când adaugi asta la abilitatea de rezolvare a problemelor, inteligenței și nevoii sale de a repera orice este stricat, este clar că e un voluntar foarte valoros. Fecioarei îi place să facă voluntariat deoarece consideră că este datoria ei de a ajuta oamenii. Dar, voluntariatul său nu se limitează doar la oameni, ci și la mediu și animale.


Gemeni. Datorită abilităților sociale, entuziasmului și inteligenței lor, Gemenii sunt voluntari incredibili. Faptul că le place să ajute aduce schimbări pozitive întregii lumi. Deoarece Gemenii sunt atât de buni în comunicare, ei sunt vocea care se face auzită indiferent de context.


Berbec. Berbecul este plin de energie, e fantastic la multi-tasking și e foarte grijuliu. El privește actele de voluntariat nu numai ca pe ceva ce toată lumea ar trebui să facă, ci și ca pe o bucurie. E minunat în inițierea schimbării. Berbecul este extrem de grijuliu, are o atitudine pozitivă și este adesea întâlnit în calitate de voluntar sau lucrând pentru comunitate. El îmbină întotdeauna utilul cu plăcutul.


Pești. Peștii sunt foarte sufletiști încât vor să ajute pe toată lumea, dar în special pe aceia care nu au capacitatea de a se ajuta singuri. Îi poți găsi adesea la spitale de nou-născuți sau la centre de tratament pentru diverse dependențe. Întrucât sunt firi artistice, a face terapie prin artă cu copiii este un al tip de voluntariat în care se implică. Să ai un prieten din această zodie este cea mai mare binecuvântare, pentru că va fi acolo pentru tine trup și suflet.


Leu. Leul este hotărât, curajos și ambițios, chiar și atunci când alții renunță în jurul lui. Tipul ideal de voluntariat pentru el este intervenția în criză, acțiunile de salvare și combaterea focului. Îi place să fie liderul unei organizații. Deoarece are o înclinație teatrală, Leul ar putea oferi divertisment pentru o strângere de fonduri, spre exemplu. Nu numai că face o treabă excelentă, dar îi determină și pe alții să îi urmeze exemplul.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS