5 zodii greu de cucerit

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
5 zodii greu de cucerit


Fecioară:

Persoanele născute în această zodie au o părere foarte bună despre ele. Când te întâlnești cu o Fecioară, aproape că te simți judecat. Poate fi foarte curioasă, dar nu în cel mai bun mod. Ea vrea să știe în ce se bagă. Fecioara este, de asemenea, foarte critică și distantă. Ea preferă să te țină la distanță în loc să te lase să intri complet în inima ei, altfel va simți că pierde controlul, iar ei îi place atât de mult să conducă! Este aproape imposibil să o determini să se deschidă și e nevoie de mult timp și răbdare pentru a reuși.


Scorpion:

Persoanele născute în această zodie sunt când calde, când reci atunci când vine vorba de întâlniri. Scorpionul poate fi foarte afectuos și fericit să fie alături de tine, iar peste un minut să devină total morocănos. Este foarte greu să ții pasul cu ceea ce simte el în fiecare moment, deși se așteaptă să o poți face. Și, mai rău, Scorpionul este aproape imposibil de citit. El este distant și rece din naștere, deoarece simte că trebuie să își protejeze inima înainte de a se deschide în fața cuiva, în loc să fie receptiv la iubire.


Săgetător:

Persoanele născute în această zodie nu sunt un mari fani ai angajamentului. Relațiile Săgetătorului îl fac să se simtă legat de cineva pentru totdeauna, iar el își dorește doar un prieten cu care să fie mai intim. Este greu de cucerit pentru că pornește încă de la început fără prea mari speranțe. De asemenea, iubește goana mai mult decât iubește să prindă persoana pe care o urmărește. El ar prefera mai degrabă să flirteze, decât să devină serios cu cineva, pentru că este mult mai confortabil pentru el.


Capricorn:

Persoanele născute în această zodie ar fi niște persoane ușor de cucerit dacă nu ar fi atât de prudente tot timpul. Natura sa practică a Capricornului este foarte utilă în alte situații, dar iubirea înseamnă să îți asumi riscuri, chiar dacă ai putea sfârși cu inima frântă. Pentru el e mult mai ușor să prevină, de aceea pare atât de zgârcit în dragoste. Capricornul se comportă la întâlnirile de cunoaştere ca la cele de afaceri. Pare mai degrabă un interviu decât un flirt, deoarece este foarte metodic și aproape robotizat atunci când te întâlnește pentru prima oară. Are mai multă încredere în mintea lui decât în inima lui și preferă să gândească decât să simtă când vine vorba de iubire.


Vărsător:

Persoanele născute în această zodie sunt niște semne foarte independente. Vărsătorul este o persoană privată și distantă, preferând să fie pe cont propriu în loc să fie vulnerabilă în fața altcuiva. Desigur, asta nu-l face să fie misterios în modul pe care și-l dorește, ci mai degrabă rece și îndepărtat. Este clar că vrea să se protejeze de a nu fi rănit sau înțeles greșit. Atitudinea sa reticentă și faptul că nu-i lasă pe ceilalți să-l cunoască cu adevărat îl fac imposibil de citit sau înțeles.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS