5 zodii care suferă de insomnii

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
5 zodii care suferă de insomnii


Unii sunt în priză de la prima oră a dimineţii şi pică de somn de cum se lasă seara, alţii stau treji până noaptea târziu şi nu s-ar mai trezi până a doua zi la prânz. Iată care sunt păsările de noapte ale zodiacului şi de ce ajung să piardă nopţile în neştire.


Berbec – ai prea multe lucruri de făcut

Energia ta nu se termină niciodată şi nici treaba. Ai prea multe lucruri de rezolvat ca să reuşeşti să dormi devreme. Chiar dacă în fiecare dimineaţă te trezeşti sfârşită de oboseală şi-ţi propui să ajungi în pat la ore mai rezonabile, aproape niciodată nu ai parte de somn înainte de 1-2 noaptea. Nu vrei să ratezi nici ora de sport, nici filmul de seară şi aşa pierzi noţiunea timpului. Chiar dacă toată lumea îţi spune să dormi mai devreme, te încăpăţânezi şi nu asculţi până când nu rămâi de-a dreptul epuizată.






Gemeni – ai impresia că somnul e timp pierdut

Dacă n-ar avea de muncit a doua zi, Gemenii ar citi sau s-ar uita la seriale până dimineaţa în fiecare noapte. Pentru tine e chiar un motiv de laudă trezitul la ora prânzului, atunci când situaţia ţi-o permite. Însă de obicei e de vină programul plin de obligaţii peste zi, care te forţează să rezervi noaptea lucrurilor care îţi fac plăcere. Un alt duşman al somnului tău: lipsa răbdării - nu vrei să laşi pe mâine ce poţi face azi. Chiar dacă nu poţi dormi decât 5-6 ore legate, funcţionezi foarte bine şi aşa. Îţi (de)reglezi ritmul circadian astfel încât să facă faţă programului tău haotic.


Racii – nu îşi pot linişti mintea

Cu Luna în domiciliu, Racii sunt printre cei mai sensibili şi anxioşi din zodiac. Ei şi-ar dori să doarmă şi mereu se plâng de oboseală, însă gândurile şi grijile nu îi lasă să se organizeze cum vor. Degeaba se pun în pat la 10 seara, dacă analizează tot ce au făcut peste zi în loc să doarmă. Mulţi Raci suferă de insomnie pentru că le este aproape imposibil să se relaxeze, să ţină stresul sub control. Noaptea e momentul în care trăiesc mai intens toate remuşcările, eşecurile, temerile faţă de viitor...






Fecioară – eşti mereu preocupată

Mereu vrei să pui la punct ceva şi încă ceva şi aşa te prinde dimineaţa. Când ai treabă, nimic nu te poate convinge să laşi baltă totul până a doua zi ca să dormi. Nici nu te gândeşti să intri în dormitor până când nu este perfectă ordine în jurul tău şi cum lucrurile pe care le ai în grijă nu-s deloc puţine, nu prea ai cum să le rezolvi pe toate în timp util. De multe ori, Fecioarele fac nopţi albe pentru că învaţă, lucrează la diverse proiecte care le pasionează sau sunt captivate de vreo carte bună. Poate şi de aceea cafeaua este una dintre licorile lor preferate...


Peşti – dormi spre dimineaţă

Această zodie adoră noaptea, luna şi tot misterul acestui timp special. Se ştie că oamenii creativi, îndeosebi artiştii, preferă să lucreze în singurătate. Liniştea care te înconjoară şi faptul că toată lumea doarme te ajută să gândeşti mai bine şi mai limpede, să-ţi analizezi sentimentele, stările, fără să realizezi cum zboară timpul. Iar dacă vrei să dormi şi nu reuşeşti din cauza gândurilor care te împresoară, ai tendinţa (riscantă) să încerci toate ceaiurile calmante.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS