Topul zodiilor pe care nu le interesează părerea altora

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Topul zodiilor pe care nu le interesează părerea altora


Chiar și atunci când oamenii au păreri diferite este minunat să poată avea o discuție incitantă fără ca cineva să se enerveze ori să se simtă jignit. Sigur, acesta este un mod de comunicare al persoanelor mature. Cu toate astea există oameni cu opinii atât de puternice încât nu sunt interesați de opiniile altora. Vor să-și spună ideile iar ceilalți să le asculte fără să pună întrebări.


Capricorn. Capricornii știu întotdeauna ce fac și vor ca toată lumea să fie de acord cu ei în loc să-i contrazică. Nu cred că ar putea să greșească și că altcineva are dreptate, mai ales când este vorba de muncă. Nu se vor contrazice și vor părea chiar deschiși la idei ori metode noi. Dar adevărul este că nu sunt interesați de alte păreri pentru că ei știu cel mai bine.


Berbec. Berbecii nu vor să știe cu adevărat părerea ta, mai ales dacă este vorba de ceva ce urmează să facă ei. Nu le pasă dacă le spuneți că este o prostie, ori riscul este prea mare, sau le dați un sfat. Nu te panica pentru că vor face absolut tot ce și-au propus. Sunt impulsivi și nu stau să se gândească, așa că n-are rost să le spui altceva. Berbecii te vor asculta doar dacă îi încurajezi.


Taur. Încăpățânarea taurului este binecunoscută și se aplică în aproape toate domeniile din viața lor. Ei nu vor cere părerea nimănui deoarece atunci când s-au setat să facă ceva, nimic nu se mai schimbă. Nu mai dau înapoi, nu vor să ajungă la niciun compromis, iar când vine vorba de opinii pot fi complet inflexibili. Poate în sinea lor îți vor da dreptate, dar nu-ți vor spune asta niciodată. Lasă-i să-și facă treaba și nu mai discuta cu ei despre asta.


Fecioară. Înainte să aibă o părere, fecioarele s-au documentat temeinic. Ele știu că sunt deștepte și nu au încredere că altcineva ar putea fi la fel de inteligente și harnice. S-ar putea să pară că vă ascultă opinia dar ele au ajuns deja la o concluzie proprie și este puțin probabil să și-o schimbe.


Pești. Dacă vă spuneți o părere pe care peștii nu v-au cerut-o, aceștia vor lua lucrurile personal, ca și cum i-ați lua la întrebări. Ei nu vor să rănească pe nimeni dar au opinii puternice, pe care și le apără. Nu au nevoie de o altă perspectivă și au încredere în propriul lor raționament, așa că încep să argumenteze dacă cineva vrea să-i forțeze să și-o schimbe. Peștii vor face ceea ce simt iar dacă altcineva nu este de acord, ei bine, asta nu e problema lor.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS