Topul zodiilor care se tem să iubească

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Topul zodiilor care se tem să iubească


Anumite semne zodiacale sunt mai greu de cucerit decât altele. Mai ales în dragoste. Este vorba despre cinci zodii care nu vor să iubească. De ce? Deoarece se tem de plictiseală, rutină, simplitate, monotonie. Să aflăm care sunt acestea.


5. Berbec. Berbecul este o zodie care, mai presus de toate, iubește acțiunea și provocările. Mai ales, în dragoste. Prin urmare, mai mult decât se tem de dragoste, Berbecii se tem de plictiseală: rutină, simplitate. Totuși, ceea ce le place cel mai mult este faza de cucerire, pentru că sunt foarte pasionali. Vestea bună este că atunci când se îndrăgostesc, vor căuta să fie unici și să-și cucerească partenerul în fiecare zi.


4. Capricorn. Capricornii sunt atât de harnici când vine vorba de muncă și au atât de multe angajamente, încât ajung să lase dragostea pentru sfârșitul listei lor. Nu faptul că se tem de dragoste este motivul pentru care se lasă greu de cucerit sau nu iubesc, ci pur și simplu nu pare la fel de important ca alte responsabilități. Dar când găsesc totuși găsesc un partener de viață care îi poate susținere și îndruma în momentele dificile, Capricornii îi oferă absolut totul.






3. Fecioară. Fecioara este una dintre zodiile care se tem de iubire, dar în cazul ei, totul se rezumă la faptul că urăște să fie vulnerabilă. Nativii din zodia Fecioară sunt perfecționiști și de aceea pot părea foarte reci. Totuși, în adâncul sufletului, sunt persoane foarte sensibile și vulnerabile. De aceea se tem de iubire: pentru că iubirea este singurul lucru care le poate trece barierele și îi poate lăsa... descoperiți. Dar calmați-vă, Fecioarele sunt frumoase înăuntru!


2. Gemeni. Gemenii iubesc romantismul, dar defectul lor este că exagerează cu importanța distracției și a petrecerilor. De aceea, Gemenii se tem să iubească, pentru că, într-un anumit sens, iubirea unei persoane înseamnă o mare responsabilitate. Și nu au jumătăți de măsură: dacă iubesc, o fac 100%.






1. Vărsător. Persoanele din zodia Vărsător sunt suflete complet libere, care adoră să acționeze doar după propriile reguli. De aceea se tem de dragoste: văd în angajamentul unei relații o anumită constrângere. De fapt, Vărsătorul visează să găsească dragoste adevărată, dar îl costă prea mult să împărtășească lumea sa interioară și, de asemenea, se teme să nu fie rănit.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS