Top 3 zodii favorizate în luna septembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Top 3 zodii favorizate în luna septembrie 2019


Aflaţi dacă vă număraţi printre zodiile favorizate de aştrii în prima lună de toamnă. La început de toamnă, cei(le) născuţi(te) în Berbec, Fecioară sau Capricorn (ori cu ascendentul în aceste zodii) sunt favorizaţi(te) de aştrii. Nu lăsaţi norocul să vă scape printre degete!


Berbec – aveţi şanse mari în carieră

Deşi este, poate, una dintre cele mai aglomerate luni la locul de muncă, o perioadă în care aveţi o mulţime de sarcini şi termene limită, totuşi contextul astral vă avantajează şi veştile sunt mai mult decât bune. Nu v-aţi organizat niciodată mai uşor, sunteţi surprinzător de disciplinaţi(te), concentraţi(te), rezolvaţi lucruri pe bandă rulantă, de parcă aţi fi într-o competiţie cu premii pentru merite deosebite. Şi chiar le veţi primi! Totul vă iese exact cum vreţi şi vă reamintiţi cât sunteţi de valoroşi(ase). Vă simţiţi puternici(e) şi e momentul să profitaţi din plin, să vă revendicaţi nişte drepturi, să cereţi o primă sau o mărire de salariu, să aplicaţi pentru un nou loc de muncă, unde să dovediţi ce puteţi. Succesul vă aşteaptă după colţ şi se pare că luna asta nici să vreţi, nu aveţi cum să pierdeţi!






Fecioara – norocul se ţine scai de voi

Urmează o perioadă în care pur şi simplu sunteţi în elementul vostru. Toate planetele par să vi se alinieze favorabil. Trăiţi sentimentul vostru preferat, pe acela că toate lucrurile sunt în ordine, că deţineţi controlul deplin, că tot ce demaraţi merge în direcţia bună. Nu trebuie decât să cereţi şi vi se va da. Valabil şi în dragoste şi la serviciu! E momentul să faceţi mofturi şi să fiţi pretenţioşi(ase), fără să vă temeţi de un refuz. Nu sunteţi nevoiţi(te) să vă justificaţi, să prezentaţi scheme şi planuri detaliate, pur şi simplu aveţi trecere din prima. Deciziile pe care le luaţi acum vă schimbă viaţa în bine şi vă aduc stabilitate pe termen lung. Atrageţi energii pozitive şi vă simţiţi protejaţi(te), frumoşi(ase), atrăgători(are). Şi dacă tot e ziua voastră, faceţi-vă cadou o tunsoare nouă, un păr colorat în tendinţele toamnei... Trebuie să arătaţi precum vă simţiţi, adică impecabil!






Capricorn – pregătiţi-vă pentru o călătorie de neuitat!

Întregul context astral vă este favorabil în septembrie, aproape că nu are ce să vă tulbure apele sau să vă zădărnicească planurile. Dimpotrivă, puteţi obţine acum nişte beneficii la care tânjiţi de multă vreme fără succes. Foarte bine aspectate sunt călătoriile: aproape, departe, în ţară, în străinătate, pentru studii sau pentru relaxare. Dacă toată vara asta aţi visat la concediu în vreme ce admiraţi pozele din vacanţele altora, acum vă luaţi revanşa. Poate primiţi o invitaţie romantică sau poate voi daţi peste o ofertă last minute din pură întâmplare. Nici nu aveţi timp să vă puneţi multe întrebări sau să vă răzgândiţi: azi aflaţi, mâine aveţi bagajele făcute şi duşi(se) sunteţi! Chiar dacă nu sunteţi adepţii(tele) experienţelor neplanificate, de data asta mergeţi pe mâna aştrilor care promit că veţi avea un început de toamnă memorabil!





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS