Top 3 zodii care nu acceptă o înfrângere

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Top 3 zodii care nu acceptă o înfrângere


Berbec. Nativii Berbec sunt foarte încăpăţânaţi, chiar dacă uneori tind să privească lucrurile greşit. În schimb, îşi folosesc ambiţia pentru a crea lucruri uimitoare. Nu se dau bătuţi atunci când nimic nu le merge bine, din contră, învaţă din greşeli, îşi analizează parcursul şi găsesc modalităţi pentru a trece peste fiecare barieră din viaţa lor. Au grijă să fie înconjuraţi de oameni buni, importanţi, de calitate, motiv pentru care nu o să stea în grupuri mari, alături de zeci de persoane. Cel mai probabil au un prieten, dar ştiu că le este de nădejde.


Gemeni. Cei aflaţi sub acest semn zodiacal îşi dau toată silinţa de-a lungul vieţii pentru a duce la bun sfârşit ceea ce îşi propun. Fie în dragoste, fie în afaceri, Gemenii luptă cu toate puterile. Sunt de părere că trebuie să îşi ghideze acţiunile în funcţie de ceea ce simt, altfel, mai târziu vor regreta. Sunt sufletişti şi nu pot spune „nu” atunci când le ceri ajutorul, însă nu suportă minciuna, trădarea, iar dacă îşi dau seama că aproapele lor le face rău, îşi închid sufletul definitiv.






Săgetător. Nativii Săgetător s-au născut pentru a fi pe primul loc. Nu contează despre ce e vorba, nu contează cât de greu le poate fi, nu contează cât au de muncit, îşi vor scoate toate armele şi vor lupta cu toate puterile până în momentul în care vor răsufla uşuraţi în faţa succesului. Sunt foarte ambiţioşi, dar nu uită de unde au plecat. Îşi ajută apropiaţii, îi învaţă pe cei care sunt la început de drum şi le oferă suport persoanelor care au nevoie, cu fiecare ocazie.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS