Soarele a intrat în Fecioară - 5 septembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: Soarele a intrat în Fecioară - 5 septembrie 2019


O dată cu instalarea acestui nou sezon solar, se poate simţi ca şi cum dăm volumul mai încet, mult mai încet şi exact asta se şi întâmplă. Este un sezon mai pe silenţios, nu e strălucitor şi ostentativ dar e o perioadă în care viaţa ne devine mult mai puţin îmbâcsită şi o vreme în care ne creăm noi rădăcini şi rutine mai bune, avem grijă de corpurile noastre şi de întreaga sănătate emoţională, mentală, fizică şi spirituală.

Fecioara ne învaţă an după an când vine rândul său de a fi „la putere”, de a avea grijă de propria stare de bine este parte de bază din ecuaţia vieţii fiecăruia. Fără un program ordonat şi productiv zilnic, responsabil şi practic, nu poţi avea starea mentală pentru a-ţi crea stabilitatea şi prosperitatea pe care o doreşti.






Viaţa externă este o reflectare a celei interne şi viceversa. Una nu poate exista fără cealaltă, deci cheia pentru fericirea ta este asumarea răspunderii de a te iubi şi îngriji – spune Fecioara. Acest mesaj ne este dat şi de alte zodii, însă felul Fecioarei de a avea grijă de sine – în timp ce este de folos oricui are nevoie de ea şi mai şi munceşte aproape fără încetare – este deosebit şi unic. Pentru toţi cei care cunosc persoane născute în această zodie este deja cunoscut modelul lor de a iubi şi a se iubi – practic, eficient, modest, organizat, pragmatic, mental, impecabil şi simplu dar divin.

În afară de mintea sa practică şi felul său de a fi de mare bază şi încredere, Fecioara adoră să fie de folos şi în serviciul altora. Aşadar, sezonul Fecioarei 2019 este despre a fi acolo, prezent în viaţa celor pe care îi iubeşti cu gesturi practice şi sincere, dar cel mai important despre a fi acolo pentru tine însuţi. Fă din tine prioritatea ta numărul unu – iată mesajul principal al acestui sezon astral de o lună de zile.






Cuvintele cheie pentru noi în sezonul Soarelui în Fecioara 2019 sunt: organizare, rutină, sănătate, servire, ajutorare, detalii, perfecţionism, simplitate, bunătate, critică. Fecioara este un semn de pământ – stabilă, motivată fizic, cu picioarele pe pământ şi dornică să creeze siguranţă în viaţă. Acest element este aproape în totalitate despre muncă iar Fecioara este una din cele mai muncitoare zodii existente.

Dacă te laşi condus natural de această energie, vei munci mai mult, cu mai mult drag şi spor, apoi vei primi recompense şi aprecieri mai multe pentru munca ta – exact cum procedează o Fecioară. Ea nu vrea laude – este o zodie umilă şi smerită ce vrea să fie cât mai de folos posibil.






Dacă Fecioara are tendinţa să judece sau critice ori să cicălească, ea de fapt doreşte în inima sa ca totul să fie foarte bine pentru oamenii pe care îi iubeşte. Este important atât pentru cei născuţi în Fecioara dar şi pentru toţi ceilalţi care vor fi acum sub aceste caracteristici să îşi ţină sub control această tendinţă în următoarea lună pentru că vom fi tentaţi să găsim greşeli chiar şi celor mai perfecte situaţii.

Fecioara este şi un semn mutabil, deci are parte de darul flexibilităţii şi adaptabilităţii. Asta înseamnă că, în timp ce punem fundaţii solide şi bine motivate pentru stabilitate, suntem în stare să ne schimbăm o dată cu circumstanţele fără să rămânem blocaţi într-un anumit mod de a vedea lucrurile!

Planeta coordonatoare a Fecioarei este mentalul Mercur, planeta comunicării şi a gândirii. Mercur face ca energia Fecioarei să fie deschisă la multe idei, să fie vorbăreaţă, să analizeze şi să gândească, uneori prea mult! Astfel, sezonul acesta este şi despre multă comunicare, despre sfaturi date şi primite dar şi despre schimb de idei.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS