În luna septembrie trei zodii vor fi atinse de săgeata lui Cupidon

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
În luna septembrie trei zodii vor fi atinse de săgeata lui Cupidon


Taur - Aștrii vă pregătesc super surprize. Această lună este una cu adevărat specială pentru voi în ceea ce privește viața sentimentală. În cazul în care sunteți deja într-o relație, s-ar putea ca partenerul de cuplu să vă surprindă cu o propunere minunată și să vă ceară să faceți pasul cel mare. Sunteţi mai fericiţi(te) ca niciodată. Dacă sunteţi singuri(e), în câteva zile lucrurile se vor schimba pentru că săgeata lui Cupidon este deja pregătită, aştrii doar așteaptă momentul potrivit pentru a vă scoate în cale sufletul pereche.


Fecioară - Pregătiţi-vă pentru cea mai frumoasă lună a anului. Între voi și partenerul de cuplu lucrurile par să devină tot mai serioase. Sunteți incredibil de apropiați(te) și parcă vă completați reciproc. Vă acceptați pentru ceea ce sunteți și vă sprijiniți în orice situație. Dacă aveaţi dubii până acum, în această perioadă vă daţi seama că el(ea) este sufletul pereche, persoana alături de care să vă petreceţi restul vieții. Poate că sună ciudat, însă dacă simţiţi că este timpul să faceţi pasul cel mare, vă recomand să nu mai staţi pe gânduri.






Scorpion - Aştrii sunt de partea voastră. Influența aştrilor din această perioadă vă determină să fiţi mai atenţi(te) ca niciodată la modul în care interacţionaţi cu oamenii din jurul vostru. Alegeţi să primiţi și să oferiţi doar iubire și, cel mai important, îndrăzniţi să eliminaţi din viața voastră acele persoane toxice care vă încarcă sufletul cu energie negativă. Pe plan sentimental, în câteva zile în calea voastră va apărea cineva cu adevărat special, de care vă veţi îndrăgosti imediat. Legătura dintre voi va fi atât de specială încât lucrurile se vor mișca natural și cu viteza luminii.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS