Ce înseamnă dacă te-ai născut între zodii

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Ce înseamnă dacă te-ai născut între zodii


Zodiacul este divizat în 12 semne astrale, fiecare fiind definit de anumite caracteristici. Deși știm în ce zodie suntem, se pare că atunci când suntem născuți între zodii, lucrurile se pot complica.

Ce înseamnă că ești născută între zodii? Cu siguranță ai venit pe lume în cea de-a doua jumătate a unei luni, când planetele sunt în tranziție către alte zodii, iar caracteristicile tale pot fi influențate de două semne, datorită apropierii tale de limita care le separă.

Această influență a planetelor este mult mai puternică atunci când suntem născuți spre finalul unei zodii și aproape de începutul alteia. De exemplu, dacă ești născută sub semnul Taurului, la finalul tranziției lui Marte, este foarte probabil să resimți influențele planetei Mercur și să ai câteva din trăsăturile Gemenilor.


Berbec-Taur (16-23 aprilie). Dacă te-ai născut în această perioadă, atunci ești un lider înnăscut. Îți asumi acest rol atât acasă, cât și la serviciu, și faci orice pentru a-ți îndeplini sarcinile ca la carte. Te bucuri de un mix de energii ce te vor duce doar spre succes. Energia impulsivă a Berbecului te va ajuta să îți îndeplinești țelurile, pe când spiritul pragmatic al Taurului te va face să ții cont de orice detaliu în deciziile pe care le vei lua.


Taur-Gemeni (17-23 mai). Cei născuți între aceste două semne sunt puternici din punct de vedere fizic și au și o minte agilă, fapt ce îi face stabili și determinați, dar și isteți și comunicativi. Aceste trăsături îi fac pe acești nativi să se adapteze foarte bine la diferite situații și persoane și să aibă mereu o energie debordantă. Totuși dacă ești născută în această perioadă, trebuie să fii atentă la excesul de mâncare și băutură. Atât Taurul, cât și Gemenii, sunt două semne care se lasă ușor ispitite, iar acest lucru îți poate cauza probleme de sănătate.


Gemeni-Rac (17-23 iunie). Dacă ești născută între Taur și Gemeni, atunci viața ta va fi o sursă de inspirație pentru ceilalți. Grijulie și devotată, ești cunoscută pentru bunătatea ta și pentru modul în care îți găsești inspirație chiar și în cele mai banale lucruri. Îți place să îți împărtășești cunoștințele cu cei din jurul tău, iar efectul acestui fapt poate fi cu adevărat inspirațional.


Rac-Leu (19-25 iulie). Te afli între două extreme, iar acest lucru creează mereu confuzii în viața ta. Aceste două semne opuse vor crea nevoia de o disciplină suplimentară. Ești născută într-un mix conflictual de apă și foc. În acest moment poți fi timidă și sensibilă, iar în următorul vorbăreață și chiar agresivă. Cea mai mare provocare pe care o vei întâlni în cazul tău este găsirea unui echilibru între aceste două extreme. Acest lucru se va obține doar cu multă muncă și autodisciplină.


Leu-Fecioară (19-25 august). Combinația dintre Leu și Fecioară au ca rezultat o fire muncitoare, care se luptă să ajungă în poziții de conducere și care este oricând deschisă studiului sau recalificării. De asemenea, ai o personalitate poziționată între două extreme. Astfel, poți fi gălăgioasă și directă, sau tăcută și secretoasă. Totuși acest lucru nu îți va crea probleme în scopurile pe care ți le-ai propus, deoarece combinația de pasiune și dedicație îți va arăta calea spre succes.


Fecioară-Balanță (19-24 septembrie). Ești influențată atât de Mercur, planeta comunicării, cât și de Venus, planeta dragostei. Înzestrată cu o sensibilitate aparte, cei din jurul tău te văd adesea ca pe o persoană înțeleaptă, înclinată spre reflecție. Ești o persoană frumoasă atât la interior, cât și la exterior. Te atrag arta și natura și ești mereu la curent cu ultimele trenduri din domeniile de care ești pasionată.


Balanță-Scorpion (20-26 octombrie). Rezultatul acestor două semne ești tu, o fire intelectuală și determinată, cu o se#ualitate care te face greu de controlat. Deoarece combinația Balanță-Scorpion este una a judecății corecte (Balanța) și a abilităților precise (Scorpion), ai tot ce îți trebuie pentru a-ți îndeplini și cele mai imposibile visuri.


Scorpion-Săgetător (18-24 noiembrie). Ai o personalitate puternică și o energie rebelă. Vei reuși să obții tot ce îți propui, deoarece te bucuri de o combinație între pasiunea intensă și abilitatea de a acționa corect. Totuși uneori acțiunile tale pot fi caracterizate a fi rebele, chiar sălbatice. Nu ar trebui să te îngrijoreze prea mult acest lucru. Ești deschisă la orice, îți place să te bucuri de libertate și să spui lucrurilor pe nume. Acest lucru te poate băga în încurcături, dar abilitatea de reconciliere a Săgetătorului te va ajuta să ieși din situațiile neplăcute de fiecare dată.


Săgetător-Capricorn (18-24 decembrie). Ești un amestec ideal de optimism și pragmatism. Acest fapt te face să ai viziunea ideilor de succes și determinarea de a le transforma în realitate. Prietenoasă și de treabă, dar și rezonabilă și responsabilă, nimic nu poate opri „Săgecornul” din tine din a fi ceea ce vrea acesta să fie. Ești loială, amuzantă și corectă și mereu pregătită pentru a da ce e mai bun din tine. Deoarece îți plac foarte mult copiii, este foarte probabil să îți dezvolți o carieră în învățământ, în domeniul turismului sau ca translator.


Capricorn-Vărsător (16-23 ianuarie). Ce se întâmplă atunci când combini Capricornul cu Vărsătorul? Obții un individ unic, timid și tăcut la prima vedere, care se dovedește o persoană foarte sociabilă și vorbăreață. Duci o viață neobișnuită și unică în același timp și îți este greu să găsești un echilibru între cele două personalități - între a fi rezervată și sociabilă, independentă și dependentă, tradiționalistă și excentrică. Îți place să vorbești deschis și să îi distrezi pe cei din jurul tău, îndeosebi despre subiectele care te stimulează intelectual.


Vărsător-Pești (15-21 februarie). Ești spirituală, iubești armonia și prietenia, o adevărată artistă. Ești orientată spre oameni, iar interacțiunea cu cei din jurul tău îți oferă idei vizionare și experiențe noi. Deoarece ești o fire intelectuală, detaliile practice nu sunt chiar punctul tău forte. Ești înclinată spre spiritual și idei filosofice, iar aceste lucruri te fac să ignori aspectele cotidiene. Din acest motiv este posibil să pierzi lucruri, să uiți de anumite întâlniri sau să întârzii.


Pești-Berbec (17-23 martie). Ești un amestec de impulsivitate și imaginație, lucru ce este destul de convenabil pentru tine. Te poți adapta foarte bine la orice situație și poți fi o persoană pragmatică sau o visătoare incurabilă. Răbdarea nu este chiar punctul tău forte și îți place să spui lucrurilor pe nume. Nu îți place să faci niciun compromis, deoarece întotdeauna crezi că ai dreptate. Nu trebuie să te îngrijorezi din această cauză, deoarece doar cei mai buni lideri știu să își apere punctul de vedere.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS