Bărbatul ideal din zodiac

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Bărbatul ideal din zodiac


Dacă până acum nu te-ai fi gândit că zodia iubitului tău poate să vă afecteze în vreun fel relația, află că există o zodie care poate fi atât iubitul ideal, cât și soțul lângă care vei vrea să îți petreci tot restul vieții. Nativii din Balanță sunt cu siguranță cei mai buni bărbați. Echilibrați în toate acțiunile pe care le întreprind, aceștia îți vor oferi acea stare de armonie și de iubire indispensabilă oricărei relații.

Viața lângă acest bărbat este o stare permanentă de euforie. Știe să te surprindă plăcut atunci când te aștepți mai puțin și îți citește sufletul ca pe o carte deschisă. Este cel mai de încredere partener pe care îl poți avea în această viață și este mereu lângă tine pentru a te sprijini în momentele de cumpănă.






Nu vei întâlni un suflet mai blând decât cel al bărbatului din zodia Balanță. Știe să respecte nu doar femeile, ci și bătrânii și animalele. Aprecierea acestuia față de tot ce îl înconjoară te determină să vezi lumea cu alți ochi și te face să te bucuri de viață în fiecare moment al existenței tale. Acest nativ urăște conflictele și nu vei vedea niciodată vreo Balanță care să înceapă o ceartă. Știe cum să pună capăt unei situații tensionate, iar dacă greșește, știe cum să îți obțină iertarea.

Când te iubește cu adevărat, poate fi extrem de drăgăstos. Îi place să își răsfețe jumătatea, indiferent de costuri și de circumstanțe. Este extrem de loial și nu îi place să trădeze încrederea nimănui, cu atât mai puțin a persoanei dragi.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS