5 zodii care nu tolerează infidelitatea

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
5 zodii care nu tolerează infidelitatea


1. Berbec. Deseori definit de neîncrederea și suspiciunile ce îi acaparează mai mereu mintea, Berbecul începe orice tip de relație socială cu o doză de neîncredere – iar atunci când actul de infidelitate are loc, acestei zodii îi este greu să treacă peste, întrucât se gândește obsesiv la trădarea partenerului. Dacă ești Berbec, s-ar putea să te lași condusă de sentimente și să-i mărturisești partenerului că o să treci peste greșeala lui – dar, în realitatea, minții și gândurilor tale o să le fie dificil să-l ierte. Cu toate că nu vei ține ranchiună, supărarea și resentimentele s-ar putea să zăbovească un timp îndelungat în subconștientul tău. Reține că nu ești niciodată obligată să ierți un partener pentru infidelitate – ceea ce este vital în acest caz este să fii sinceră cu propria persoană.


2. Gemeni. Unele persoane sunt mulțumite de faptul că în relația lor există momente în care fiecare partener are propria lui activitate separată – însă, zodia Gemeni reprezintă chiar opusul acestei descrieri, întrucât își dorește un angajament deplin din partea partenerului. Motivul? Acest semn astrologic nu vrea să piardă timp prețios cu persoane care nu pot fi dedicate. Deci, dacă aflați că partenerul vostru a fost infidel (și sunteți zodia Gemeni), cel mai probabil nu o să fiți dispuși să treceți cu vederea incidentul. În cazul infidelității, Gemenii se vor baza pe rațiune pentru a lua o decizie.






3. Fecioară. Persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt nespus de prietenoase și atente cu persoanele din jur – ceea ce le poate face să creadă că pot trece peste orice problemă care le iese în cale. În schimb, Fecioara se simte neputincioasă și fără speranță atunci când partenerul calcă strâmb. Deseori, atunci când zodia Fecioară află că a fost înșelată, aceasta începe instantaneu să se autocritice, întrebându-se cum de nu a realizat mai devreme sau ce ar fi putut face să prevină acest incident nefericit. Persoanele născute sub acest semn astrologic încep un proces de gândire, în urma căruia nu numai că acestea nu se pot ierta pe sine, ci nici pe iubit. În timp ce poate fi tentant să-ți critici neatenția, asigură-te că îți oferi și ție o parte din iubirea și grija pe care le proiectezi asupra persoanelor din jur.


4. Scorpion. Nu numai că nativul Scorpion nu-și va ierta niciodată partenerul care a călcat strâmb, ci nici nu va uita durerea provocată de această trădare. Unii oameni au personalități flexibile și tolerante, întrucât nu pot purta pică sau nu pot sta supărați o perioadă îndelungată de timp. Cu toate acestea, Scorpionul are tendința de a hrăni resentimentele, astfel încât acestea persistă. Dacă iei decizia de a continua relația cu partenerul după ce aceasta te-a înșelat, asigură-te că o faci cu inima împăcată, deoarece tendința tipică este să cauți răzbunare ca să îți pedepsești partenerul. În timp ce acest lucru ar putea să îți ofere sentimente plăcute, răzbunarea nu o să înlăture durerea pe care o simțiți.






5. Vărsător. S-ar putea presupune că un semn astrologic care nu poate ierta un partener infidel este, de asemenea, unul care leagă atașamente romantice rapid și ușor – dar probabil acesta nu este cazul Vărsătorului. Zodia Vărsător este caracterizată de problemele întâmpinate în crearea sau păstrarea conexiunilor intime cu persoanele din jur. Odată ce decizi să formezi o legătura amoroasă ce necesită angajament și atenție constantă, apar sentimente de iubire profundă. De aceea, infidelitatea ar putea să te rănească profund. Cu toate acestea, niciodată nu trebuie să te simți obligată să ierți un partener după ce te-a înșelat, indiferent de semnul tău astrologic. Doar asigură-te că decizia luată este ceea ce te face fericită și ceea ce vrei cu adevărat.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS