4 zodii ce vor avea lumea la picioare până în 2024

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
4 zodii ce vor avea lumea la picioare până în 2024


În următorii cinci ani, în viaţa acestor patru zodii vor avea lor momente memorabile. Aştrii au pus deoparte pentru ele dragoste, noroc la bani şi o carieră înfloritoare pentru fiecare în parte. În vârful listei se află zodiac Leu, preferată de Univers din punct de vedere astral.


Săgetător:

Săgetătorii au tras destul de mult în ultimii ani, iar în perioada care vine vor culege roadele muncii lor. Vor fi puşi în faţa unor alegeri importante de făcut în carieră şi vor avea succesul pe care şi l-au dorit dintotdeauna. Vor străluci precum nişte stele pe cer sau precum nişte staruri de la Hollywood. Perioada 2019 – 2024 va fi una fructuoasă.


Gemeni:

Gemenii au şi ei toate şansele să se relanseze. De altfel, aceşti nativi sunt cunoscuţi pentru capacitatea de a renaşte de fiecare dată din propria lor cenuşă. Vor fi extrem de bine pregătiţi pentru toate provocările care vor veni în viaţa lor. Au loc schimbări fundamentale pentru ei şi din punct de vedere sentimental.


Leu:

Leii vor avea şi ei parte de tot felul de momente frumoase în viaţă. Cei mai buni ani sunt cei care urmează, în special 2020 şi 2021. Se vor stabiliza din punct de vedere financiar, ba chiar se poate spune că vor câştiga mai mult decât se aşteptau. Au parte de momente extraordinare şi din punct de vedere sentimental. În următorii 5 ani îşi găsesc marea dragoste.


Fecioară:

Fecioarele vor fi şi ele pe val începând chiar din toamna acestui an. Fecioarele sunt mereu sacrificate pentru ceilalţi, pentru că le place lor să se sacrifice, însă din toamna acestui an vor schimba complet regulile. Fecioarele vor fi extrem de hotărâte să facă schimbări din temelii şi vor avea cam tot ce îşi doresc. Până în 2024 s-ar putea să se stabilească într-o altă ţară.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS