3 zodii sortite să devină mămici la sfârșitul acestui an

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
3 zodii sortite să devină mămici la sfârșitul acestui an


Toamna aceasta, trei zodii au șanse foarte mari de a deveni mămici. Dacă faceți parte din aceste zodii, ar fi recomandat să vă gândiți deja cum vreți să arate camera bebelușului vostru. Iată care sunt cele 3 zodii sortite să rămână însărcinate la sfârșitul acestui an.


Taurul își atinge țelul. Femeile din acest semn zodiacal au caractere puternice și își ating întotdeauna scopurile propuse. Nativele acestei zodii care își doresc un copil, își vor vedea visul cu ochii în această toamnă. S-ar putea ca vestea că sunt însărcinate să vină pe neașteptate, fără planificări speciale pentru apariția unui bebeluș, dar femeia Taur va primi cu bucurie și surescitare această noutate. În plus, femeile Taur sunt mame foarte bune și extrem de dedicate, astfel încât micuțul care va avea parte de o astfel de mămică, va fi cu adevărat norocos.


Femeile Leu își întregesc familia. Fie că au deja un copil, fie că sunt la prima sarcină, Leoaicele sunt printre cele 3 zodii care vor fi binecuvântate cu un bebeluș în sezonul următor. Femeia Leu își protejează aprig familia, iar bucuria ei cea mai mare sunt copiii. Când vor afla că sunt însărcinate, multe femei Leu vor începe pregătiri intense pentru a-și primi bebelușul acasă, chiar dacă va mai trece ceva vreme până când acest lucru să se întâmple. Pentru multe dintre ele, sarcina aceasta nu va fi intenționată, dar asta nu înseamnă că nu se vor bucura de ea din tot sufletul.


Peștii primesc vestea cea mare. Și pentru femeile Pești toamna acesta este un anotimp al bucuriei. Vor primi vestea pe neașteptate, dar multe își doreau de ceva vreme această sarcină. Nativele din zodia Peștilor sunt printre cele mai emoționale și intuitive persoane, așa că unele femei vor simți că se întâmplă ceva cu corpul lor, înainte chiar de a afla că sunt însărcinate. Pentru ele, copilul care va veni este o adevărată sărbătoare și-l vor aștepta cu dragoste, gata să-i pună lumea la picioare.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS