Zodiile care se căsătoresc cu cine nu trebuie

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiile care se căsătoresc cu cine nu trebuie


Anumite zodii nu au baftă la căsătorie. Pentru altele însă căsnicia e ca o loterie. 4 nativi dau greș des când vine vorba de relațiile de durată.


SĂGETĂTOR:

Nativul Săgetător este fidel și își dorește o relație de durată, pentru o viață întreagă. Experiențele prin care trece de-a lungul unei relații îl schimbă destul de mult pe Săgetător, îl fac mai responsabil, îl determină să își dorească să se cunoască mai bine. Săgetătorul este fericit abia la a doua, uneori chiar la a treia căsnicie. Acest semn zodiacal are parte de multe încercări în timpul unei căsătorii.


VĂRSĂTOR:

Vărsătorul fuge de căsătorie pentru că știe că nu poate duce la bun sfârșit o relație. Este schimbător, vrea tot timpul experiențe noi și caută aventura și ineditul în orice. Urăște să se plictisească într-o relație și nu suportă deloc „momentele moarte”, cele în care nu se întâmplă nimic. Vrea tot timpul acțiune, iar unul din motivele pentru care Vărsătorul divorțează repede este exact acesta: plictiseala, monotonia de zi cu zi.


BALANȚĂ:

Nici Balanța nu se căsătorește doar o dată în viață. De la fiecare relație învață câte ceva. Se spune că acest semn de aer se stabilizează din punct de vedere emoțional, adică își găsește partenerul ideal abia după vârsta de 50 de ani. Balanța este foarte pretențioasă într-o relație și tocmai de aceea este greu de ținut pasul cu ea.


FECIOARĂ:

Nativul Fecioară știe ce înseamnă eșecul în dragoste. Se căsătorește cu cine nu trebuie și poate fi semnul zodiacal care doboară orice record. Fecioarei îi place să se căsătorească și să divorțeze de mai multe ori, chiar dacă nu face de fiecare dată o nuntă cu tam-tam.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS