Zodiile care vor suferi teribil în următoarele săptămâni

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiile care vor suferi teribil în următoarele săptămâni


Următoarele săptămâni vor aduce momente dificile pentru anumite zodii din horoscop, întrucât vor avea şanse mari să se confrunte cu tensiuni şi chiar să ajungă la despărţiri. Care sunt zodiile care se vor confrunta cu tensiuni în relaţia de cuplu, află mai jos:


Scorpion. Nativii acestei zodii nu au avut prea multă experienţă în trecut şi nu s-au concentrat pe persoana iubita, motiv pentru care apar probleme între ei şi nu reuşesc să se înţeleagă. Sunteţi o persoană politicoasă, dar mai aveţi momente când sunteţi distras şi nu vă mai puteţi concentra pe ceea ce faceţi. Veţi reuşi să refaceţi total această relaţie dacă vă rezervaţi suficient timp pentru ea.






Taur. Nativii acestei zodii au stat mai mult pe la locul de muncă şi nu au avut aşa de mult timp să discute cu sufletul pereche. Dumneavoastră sunteţi o persoană calmă şi liniştită, dar şi foarte sensibilă care pune toate cuvintele dure la suflet. Aveţi un strop de duritate, dar nu iese când aveţi nevoie în momente importante. Veţi reuşi să rezolvaţi această problemă cu ajutorul sufletului bun şi imaginaţiei bogate, potrivit.


Săgetător. Nativii acestei zodii au reuşit să se descurce în fiecare problemă care a apărut între ei doi, dar de data asta o să îi fie mai greu. Universul a observat prin ce greutăţi treceţi şi o să vă trimită Planeta dragostei, Soarele, ca să vă ajute să reparaţi şi această problemă. Aveţi o stimă de sine ridicată, o pasiune pentru muncă şi aveţi extraordinar de multă ambiţie. Gândurile pozitive vă sunt mereu alături şi reuşiţi să scăpaţi din orice bucluc cu ajutorul lor.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS