Zodiile care au tendința de a-și ascunde nesiguranțele față de cei din jur

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiile care au tendința de a-și ascunde nesiguranțele față de cei din jur


Pe cât de greu ni s-ar părea de crezut, dar ceea ce nu ne place la ceilalți este exact ceea ce ne dorim să schimbăm la propria persoană, dar ne este teamă să recunoaștem acest lucru, fie din orgoliu, fie din dorința de a ne păstra demnitatea. Ne este tot mai greu să cerem ajutor deoarece vrem să deținem controlul asupra vieții noastre, dar în viață nu totul depinde de noi și intervin mulți alți factori externi. Important este să nu ne lăsăm afectați de aceste lucruri și să ne păstrăm echilibrul în viață.

Este mult mai ușor să nu ne dezvăluim latura sensibilă și să pozăm în acea persoană puternică, care nu poate fi doborâtă de nimeni și nimic. Este perfect în regulă să ceri ajutorul atunci când simți că lucrurile nu se desfășoară în maniera în care îți dorești. Același lucru se poate aplica și în cazul unei relații, când ne este mult mai comod să nu îi spunem partenerului ceea ce ne deranjează, în speranța că îl vom proteja. Iar atunci intervin anumite frustrări în relația pe care o ai.


RAC:

Femeile în zodia Rac sunt extrem de sensibile și pun pasiune în tot ceea ce fac, inclusiv relațiile amoroase pe care le au. Se simt nesigure atunci când nu au parte de afecțiunea de care ele dau dovadă și se pot simți chiar excluse. În aceeași măsură, dau vina pe cei din jur decât să își asume responsabilitățile atunci când este cazul. Nu este de mirare faptul că mereu vor găsi câte o persoană vinovată de eșecurile lor.


FECIOARĂ:

Este deja cunoscut faptul că Fecioarele sunt critice atât cu propria persoană, cât și cu persoanele din jurul lor. Își vor dori mereu să aibă dreptate și să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă. Se tem de faptul să nu existe vreun lucru pe care să nu îl știe sau să îl gestioneze așa cum este obișnuită să facă. Își ascund nesiguranțele testându-i pe cei din jur și punându-i în situații limite, doar pentru a-i pune la încercare.


PEȘTI:

Femeile Pești sunt foarte sensibile, iar din teama de a fi rănite și dezamăgite de persoana iubită, preferă ca ele să fie cele care să rănească persoana respectivă. Poate că nu este cea mai bună soluție, însă în felul acesta își păstrează latura vulnerabilă departe de cei din jur. În același timp, sunt și foarte vulnerabile și au tendința de a fi mereu extrem de suspicioase cu privire la încrederea pe care i-o acordă partenerului, dar și dacă sunt pe cale să cunoască pe cineva nou, un posibil partener.


GEMENI:

Poate fi greu de crezut, dar femeile Gemeni își arată destul de des latura sensibilă, dar și nesiguranțele pe care le au, însă le este extrem de greu să le gestioneze. Au tendința de a nu recunoaște încă de la început faptul că se simt copleșite și că poate uneori, au și nevoie de ajutor. Se gândesc în mod constant la faptul că nu sunt îndeajuns de bune, iar de aici pornesc extrem de multe frici, precum frica de eșec.


SCORPION:

Când vine vorba de emoții foarte puternice, femeile Scorpion sunt printre cele mai sensibile zodii. Nu vei știi niciodată dacă aceste sentimente sunt datorate de felul lor de a fi sau de faptul că depun mult prea multe emoții, chiar și atunci când nu este cazul. Lipsa lor de încredere le face să nu recunoască de fiecare dată când au o problemă și se simt nesigure. Au tendința de a fi extrem de geloase pe ceea ce au alții, iar în momentul acela intervin problemele pe care le au în legătură cu propria persoană.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS